В Ужгороді біля обласної прокуратури чоловік намагався спалити себе. Його стан вкрай важкий

В Ужгороді чоловік вчинив акт самоспалення перед будівлею обласної прокуратури, пише УНІАН.

Як повідомили  в прес-службі прокуратури Закарпатської області, огляд місця події проведено слідчими поліції, які прибули за викликом. Чоловіка з опіками госпіталізовано до обласної лікарні. Акт самоспалення вчинив мешканець Закарпатської області сьогодні, 6 червня, перед будівлею обласної прокуратури на Православній набережній в Ужгороді.

За попередніми даними, чоловік, який намагався себе спалити, є військовим пенсіонером, він мав конфлікт із однією з компаній області, що надає комунальні послуги. Мотиви і обставини його сьогоднішнього вчинку будуть встановлюватись у рамках окремого кримінального провадження.

Як повідомив головний лікар ЗОКЛ Юрій Яцина стан пацієнта, який здійснив самоспалення, вкрай важкий. 90% опіки тіла, пише karpatnews.

Його було доставлено “швидкою” до обласної лікарні о 14:00. Наразі він перебуває у реанімації.

За інформаціїю речниці обласної прокуратури Марини Безеги, огляд місця події проведено слідчими поліції, які прибули за викликом. Чоловіка з опіками госпіталізовано до обласної лікарні. Мотиви і обставини його сьогоднішнього вчинку будуть встановлюватись у рамках окремого кримінального провадження.

zakarpatpost.net