Чому Зеленський вважає дружину коханням всього життя і не любить вождів

У сім’ї Зеленських немає диктатури, всі рішення приймаються разом, хоча Олена не заперечує, що лідером є Володимир і останнє слово завжди за ним.

Рішення чоловіка балотуватися на пост президента жінці не подобалося, але вона його підтримала.

«Ви ж бачите, що відбувається? Я це передбачала. Відмовляти його марно, адже він все вирішив. Багато хто дорікає, що він когось слухає – це не про нього. Ніколи він нікого не слухав і не збирається. Це його риса характеру, – розповіла вона каналу «1+1». – У нас прийнято вважати, що політичні персони знаходяться на якомусь Олімпі, вони недоступні і всесильні… У всьому світі все демократизується. Ми повинні позбутися від радянського уявлення про вождя. Це звичайна людина, у якої є робота і свої обов’язки»

І під час інавгураційної промови Володимир Зеленський заявив, що не хоче, аби в кабінетах чиновників висіли його портрети, бо це по-радянському. Ця теза вразила багатьох і свідчить про те, що в президентській родині справді панує ідилія і порозуміння.

Отже, як бачимо, у сім’ї Зеленських у ідейному плані дійсно панує повне порозуміння. Не дарма Володимир шукав собі дружину не домогосподарку, а інтелектуальну особистість, з якою можна поговорити про все на світі, обмінюватися ідеями та творити разом як спільний продукт, так і великі справи.

Цікаво, що перша леді держави переконана, що стосунки вбиває нудьга, парі завжди має бути цікаво разом, тому для поновлення почуттів вони влаштовують собі періодично романтичні канікули. А сам Володимир Зеленський під час одного з інтерв’ю назвав дружину коханням усього свого життя і підкреслив, що любить її так, як самого себе.

Далі – читайте у свіжому номері газети “Неділя Закарпатські новини”.

У продажу з 7 червня.

zakarpatpost.net