Як на Закарпатті отримати гламур з Італії за спектотними цінами

Хутряне щастя

Більшість жінок хоче мати в своєму гардеробі хорошу шубу.

Часто цей предмет так і залишається нездійсненої мрією, а часом шубу все-таки купують, щоб задовольнити своє давнє бажання і відчути, що життя нарешті вдалося.

Першочерговою причиною сильної тяги до шуби є бажання подобатися. Подобатися хочеться собі коханій, коханому, колегам по роботі, людям на вулиці. Це приємно – виглядати як королева. В пальто, пуховику або куртці такого ефекту домогтися складніше, якщо не сказати прямо – зовсім неможливо. Це буденний одяг.

А взагалі, головне — шуба повинна подобатися її господині та вважаю, що це предмет гардеробу, який зобов’язаний бути в арсеналі кожної дівчини!

Не секрет, що найкрасиві та модні шубки із Італії. Отже, саме зараз можете придбати чудову модель за хорошою ціною. Сезонні знижки до — 50% в салоні хутра та шкіри “Aphrodite”.

Поспішай придбати теплий одяг для зими за спекотними цінами: жилети від 7000 грн, шубки від 7000 грн, головні убори чоловічі, жіночі та для дітей від 3 років з натурального хутра та шкіри.


Будь завжди ексклюзивною та унікальною, сучасною та модною!!! Замовляй під індивідуальні розміри вироби з хутра та шкіри італійського виробництва. Термін виготовлення замовлення будь-якої складності до 10 днів.

Готові моделі вже чекають на тебе за адресою: м. Ужгород, ТЦ “Дастор”, 2 поверх.

⇒ Телефон: (068) 833-85-25

⇒ Сторінка у Facebook

Купуючи бажану шубу в свій гардероб, необхідно знати, як за нею доглядати.

Продавці-консультанти салону “Aphrodite” нададуть потрібну інформацію по догляду за хутро — шкіряними виробами.

Також в асортименті є вишуканий жіночий одяг італійського та польського виробництва зі знижкою до – 50%.

Вдалих та улюблених покупок!!!

zakarpatpost.net