Закарпатець пішов на полювання. Ви будете здивовані, хто вполював його

Якось я пішов на полювання. Думав настріляти там зайців –  і на вихідні не треба буде жінці турбуватися про те, що б поставити на стіл. Я був дуже вправним мисливцем, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

І відчував зайців уже здалеку. В мене виробився своєрідний нюх на цих звірів. У птаха не міг влучити. А от уполювати зайця мені здавалося завжди.

І одного разу мені здалося, що ці звірі нарешті мені помстилися. Бо я вирішив відпочити після того, як досхочу настрілявся, але жодного сірого не вполював. Присів на пеньок, став роздивлятися довколишню природу. І раптом відчув, що згори у мене щось вп’ялося кігтями. А потім зірвало з мене шапку. Я боявся навіть поворухнутися. Хоча вважаю себе небоязким.

А коли нарешті я залишився без шапки, то підвів погляд угору і побачив у небі великого птаха. Не можу сказати напевно, але мабуть це був філін. Я зрозумів усе. Йому здалося, що на моїй голові сидить заєць. І він кинувся за здобиччю. Тим більше шапка і справді була заяча.

Отак мені природа помстилася за моє полювання. Я вважаю це своєрідним попередженням. І більше не полюю.  Хто знає, що там у темному лісі природа ще підготувала для мене – у відповідь на те, що я вбиваю її дітей.

Петро ГОДЯ, газета «ПОРАДИ», ексклюзивно для zakarpatpost.net