Суд залишив винуватицю жорсткої ДТП на Слов’янській набережній в Ужгороді під вартою. ФОТО, ВІДЕО

Таким є рішення Ужгородського міськрайонного суду, де сьогодні розглядалося клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу студентці зі Сваляви Іванні Костраби.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Сьогодні в Ужгородському міськрайонному суді під головуванням слідчої судді Олесі Лемак відбувся розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу студентці Івані Кострабі, котра за кермом авто «Porsche Cayenne» не впоралася з керуванням виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця. У результаті аварії чоловік потрапив до реанімації у вкрай важкому стані, пише Закарпаття онлайн.

Сторона захисту просила суд змінити запобіжний захід для обвинуваченої з утримання під вартою на більш м’який, що не передбачає ув’язнення.

Заслухавши всі сторони процесу, суд вирішив відмовити стороні захисту й залишив клопотання про зміну запобіжного заходу без задоволення. Таким чином, Іванна Костраба на час слідства й надалі утримуватиметься під вартою, повідомлив за підсумками судового засідання громадський правник Віталій Грегор.

zakarpatpost.net