Закарпатець вибив другу дитинства два зуби і поламав ребра через повію

Двоє чоловіків із Хустського району поїхали на заробтіки в Чехію. Обидва одружені, але обидва любили і випити, і порозважатися з повіями.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

І от одного разу дівчину вони не поділили і від гамселили один одного так, що обидва опинилися у лікарні.

Іван схопив стілець і почав ним гамселити по плечах земляка. Бив щодуху. Той почав пручатися і вдарив його кулаком у обличчя. Удар був сильним – чоловік зламав товаришеві ніс. Кров залила Івана, але це розлютило його ще більше. Переборюючи біль, він знову накинувся на Дмитра, повалив на підлогу і почав гамселити ногами. Дівчина перелякалася і втекла. Напевно, такого вона ще не бачила.

«Я розсердився, закипів і почав бити Діму, – пояснив Іван. – Бійку розпочав першим, бо не міг контролювати емоції. Наніс йому в різні частини тіла приблизно 10 ударів стільцем. Але далі він схопив мене за ногу, я впав. У цей час він кулаком в’їхав мені в обличчя і зламав ніс. Мене заливало кров’ю, я ледве знову звівся на ноги, щоб дати відсіч», – пояснював чоловік.

Дмитро ж навіть винним себе не вважав, він бачив себе виключно у ролі жертви п’яного товариша.

«Ми дружили з дитинства, тому такого від Вані я не чекав.  За якусь там проститутку, яка нині з одним, а завтра з іншим… аби так образити друга. Він поламав мені ребра і вибив два зуби. Я змушений був звертатися в Чехії за медичною допомогою», – нарікав він.

Фактично обидва чоловіки заявили про компенсацію один одному збитків, обидва змушені були лікуватись після сутички. Але суд не задовольнив позов жодного з них, а Івану присудив 850 гривень штрафу за те, що розпочав бійку.

Повний матеріал читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу – з 2 серпня. Купуйте у кіосках!

 

zakarpatpost.net