Чому на закарпатців у соцмережах полюють збоченці, педофіли та мисливці за грішми

За дослідженнями соціологів, 70 відсотків усіх користувачів у Інтернеті цікавить тільки порнографія. Ви думаєте, що якщо оголені фото та відео на своїх сторінках поширювати не можна, то їх немає у соцмережах? Дуже помиляєтесь.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Варто вам завести кілька друзів із країн Азії, як ви переконаєтесь у зворотному. Гарячі східні чоловіки просто засиплють закарпатську жінку у приватних повідомленнях нецензурними світлинами, покажуть свої статеві органи із усіх ракурсів, будуть наполегливо викликати у відеочат, аби зайнятися віртуальним сексом.

Журналісти газети «Неділя Закарпатські новини» не раз отримували відео порнографічного змісту від так званих «друзів» із Туреччини, Афганістану, Пакистану, Ірану.

А одна з наших працівниць поділилася історією про те,  як турок вирішив спокусити її 13-річну доньку.

«Я завжди казала дочці, щоб додавала у друзі молодь із Англії та Америки, аби вдосконалювати мову, виробляти навики «живого» спілкування. Якось вона сказала, що в друзі до неї проситься якась Алісія з Англії. На аватарці (картинці замість особистого фото) в незнайомки була квітка, вік не вказано, місце проживання – Лондон. Я порадила: хай додає. Утім пізніше з’ясувалося, що ніяка то не дівчина, а 47-річний турок, який уже через кілька хвилин спілкування надіслав дитині, бачачи при цьому її вік, фото свого статевого органу і запропонував вийти на відеочат. Дочка показала переписку і одразу ж видалила його з друзів. Утім фотографією була ще довго шокована і згадувала про неї кілька тижнів», – розповіла жінка.

Ось вам і соцмережі і безпечне спілкування у них дітей. Але є ще в Інтернеті інша категорія, яка охоче заводить дружбу, та яку там дружбу, крутить любов із закарпатками. Це – віртуальні шахраї.

Вони знайомляться з жінками через соцмережі, говорять багато ніжних слів про кохання, а потім пропонують оплатити їм візу, щоб вони змогли приїхати до вас на побачення, бо нібито картку заблокували або неіснуючу посилку-подарунок та багато іншого. Переважно це мешканці Нігерії та інших Південноамериканських країн, які добре володіють англійською. Як правило, вони використовують чужі фото на своїх сторінках, аби не «засвітитися» і спілкуються переважно через приватні повідомлення одночасно з великою кількістю жінок.

Тому, якщо ви шукаєте кохання, у соцмережах скоріше натрапите на шахрая чи збоченця, ніж на принца на білому «Мерседесі».

Варто також згадати про торгівлю наркотиками через соцмережі. Нещодавно такий резонансний випадок мав місце в Ужгороді та в інших містах області. Тоді розповсюджувач залишив у вигляді графіті на бруківці та фасадах будівель посилання на свою сторінку. Шум після цього випадку піднявся великий. Однак досі повідомлень про те, що наркодилера знайшли і покарали, не надходило.

zakarpatpost.net