АНОНС. Коханка кричала дружині: «Я вб’ю тебе, суко! Ти його не заслуговуєш!»

Аби вийти заміж, закарпатка вирішила прибрати суперницю

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

На Закарпатті за чоловіків часом проходять справжні війни. Ділять між собою хлопців не лише дівчата, але й жінки. Зокрема, на Тячівщині нещодавно за місцевого Донжуана дві молодиці побилися так, що законна дружина опинилася в лікарні.

Павло (з етичних міркувань імена у матеріалі замінено) полюбляв бігати за спідницями завжди. Марія в нього була вже третьою дружиною. Із двома попередніми розвівся також за те, що щоразу в його серці спалахувало все нове і нове кохання. За собою у спадок трьом дружинам він залишив дев’ять дітей. Перша від нього народила двох, друга – чотирьох і третя – трьох нащадків. Своїми синами і доньками Павло не надто переймався, бо ніде не працював, любив випити і час від часу, аби мати хоч якісь засоби для існування, їздив на заробітки в Чехію.

Цього разу на чужині він пропрацював чотири тижні. Але цей короткий час чоловік використав дуже плідно – завів бурхливий роман із мешканкою сусіднього села, яка працювала з ним на одному заводі. Наговорив він молодиці багато гарних теплих слів, обіцяв, що одружиться з нею… але біда, бо вдома на нього чекала Марія та три сини. Але Світлані він обіцяв, що розлучиться з дружиною, бо давно її не кохає, стверджував, що вони давно сплять в окремих кімнатах і взагалі він просто задихається в родині від нездорової атмосфери.

Звісно, коханцю дівчина повірила, та й заміж їй дуже хотілося, бо мала вже 31 рік, а для села бути незаміжньою, за її ж словами, ганьба. Тож вчепилася вона в це кохання, як потопаючий хапається за соломинку.

Однак вдома розлучатись Павло не поспішав. Світлана нагадувала про обіцянку, але він щоразу щось вигадував і просто відтягував час. Під час однієї з розмов коханка повідомила закарпатцеві радісну для себе, але тривожну для нього звістку, що вагітна. Чоловік цьому зовсім не зрадів, але дав обіцянку, що неодмінно поговорить з Марією і розповість про те, що хоче розірвати з нею стосунки.

Звісно, вдома дружині він нічого не сказав, а коханку продовжував і далі дурити, мовляв, Марія його не хоче відпускати, погрожує, що якщо він піде від неї, накладе на себе руки. Одного разу навіть вигадав історію про те, що жінка обмовилась, що готова облити розлучницю кислотою.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 6 вересня.

zakarpatpost.net