Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

 Що чекає в Ужгороді на Петефі, «Корону» та «Україну»  і чи купуватимуть іще автобуси

БОГДАН АНДРІЇВ РОЗПОВІВ ПРО РЕМОНТИ ДОРІГ, ОСВІТЛЕННЯ, ВОДОГІН ТА ОЗЕЛЕНЕННЯ МІСТА

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Цими вихідними Ужгород святкує  1126 років з часу першої відомої нині писемної згадки про нього. Скільки б не дискутували щодо віку міста, столиця Закарпаття залишається одним із древніх європейських міст, нехай і найменшим, але найбільш колоритним, багатонаціональним  і цікавим обласним центром України.  А ми під час наших «Недільних бесід» поговоримо про Ужгород сучасний – про плани, проблеми міста, про те, що зроблено для жителів і найбільше  їх хвилює. Отже, сьогоднішнім гостем газети «Неділя Закарпатські новини» є міський голова Ужгорода Богдан АНДРІЇВ.

У літаку, який розбився на Мукачівщині, ніхто не вижив

ВІЙСЬКОВІ РОЗБИРАЛИ ОБЛОМКИ, ВИТЯГАЛИ ТРУПИ. КОЛИ Я ПОБАЧИВ, ЯК ЗВІДТИ ДІСТАЮТЬ ОКРЕМО РУКИ, ОКРЕМО НОГИ – ОДРАЗУ ПІШОВ ГЕТЬ, НЕ МІГ НА ЦЕ ДИВИТИСЯ

Сьогодні у рубриці «Закарпатські надзвичайні події» історія про найбільшу авіакатастрофу, яка трапилася на території нашого краю. Мова піде про аварію пасажирського АН-24Б на околиці села Нижній Коропець під Мукачевом.

Через страх смерті закарпатці знищують диких тварин, а помирають від алкоголю, таблеток та ожиріння

Чому люди масово вбивають диких лісових мешканців? Чому навіть хизуються своїм звірством у соцмережах? Нещодавно в Інтернеті «гуляла» фотографія одного цілковито забезпеченого закарпатця. Який після полювання вишикував біля себе близько двох десятків застрелених качок. Невже він такий голодний, що не має що їсти? Навіщо йому знадобилося вбивати стількох птахів? Адже якщо людина вже так сильно любить м’ясо, то може купити його в будь-якому відповідному магазині. Для цього знищувати птахів, яких із кожним роком стає менше?

Закарпатський пенсіонер побив друга і закривавленого залишив на підлозі помирати

Чоловіки напилися і почали з’ясовувати стосунки

Рахівський пенсіонер так побив знайомого, що той помер. Перед тим вони разом пили в барах, але потім посварилися. У запалі гніву чоловік почав лупцювати односельця спочатку кулаками в обличчя, а потім ногами то тілу. Товк його так, що поламав ребра та травмував грудну клітку, завдав йому черепно-мозкову травму.

Злодій хотів винести гроші  та коштовності, але раптом на порозі з’явився господар

А З МАГАЗИНУ ЙОМУ ВДАЛОСЯ ПОТЯГНУТИ ЦИГАРКИ, АЛКОГОЛЬ ТА СОЛОДОЩІ

Раніше двічі судимий за крадіжки ізянин не міг відцуратися улюбленого ремесла й продовжував жити за чужий рахунок.

Закарпатець на  день народження дружини зробив собі  подарунок – убив сусіда

НАПИВСЯ, ВЗЯВ БИТУ І ПІШОВ БИТИ ЗНАЙОМОГО  ТА ЙОГО СПІВМЕШКАНКУ

Трагедія сталася на Мукачівщині. Чоловік напився, вдерся до будинку знайомого з дерев’яною битою і почав лупцювати і господаря, і його співмешканку. Бив нещасного і по тілу, і по голові. Від черепно-мозкової травми чоловік помер на місці.

Вона з радістю одягнулася у все чорне і вже через місяць познайомилася з молодим таксистом

МАТИ РАДИЛА ДОНЬЦІ НЕ ОДРУЖУВАТИСЬ, БО ПОКІЙНИЙ ЧОЛОВІК ПОТЯГНЕ НА ТОЙ СВІТ НОВОГО ОБРАНЦЯ

Юлія з дитинства була досить дивною, любила читати любовні романи і вдягатися під старовину. Вона уявляла себе принцесою і мріяла про справжнього принца на білому коні. Коли розповідала про це дівчатам, над нею сміялися, як і над її незвичними нарядами.

Дівчинка, яка народилася у поїзді, безкоштовно їздитиме залізницею до 25 років

Незвичайний випадок стався у поїзді, що прямував з Голуею до Дубліна.

Одна з представниць персоналу потягу, Емма Тоте, розповіла місцевим медіа, що почула, жіночий крик, який надходив з туалету. Коли вона відчинила двері, то побачила молоду жінку, яка сказала, що у неї почалися перейми.

Британський рибалка встановив світовий рекорд упіймавши 105-кілограмового коропа

Британському рибалці Джону Харві знадобилося 80 хвилин, щоб впоратися зі своїм колосальним уловом. І не дивно, адже рибина важила більше 100 кілограм.

Баба Анця: «Ти хочеш, оби я виглядала як сирохманка Циля, што вчилася цюльоватися на пАрАдичках, які стирчали із гузиці кугута»

Кой жони із ся штукатурку змиют, кунь диба стає уд іспуга, бо май страшні уд босоркані

Баба Анця все життя тільки хазяйством займалася, зовсім про зовнішність забула. Раз лише син вичитав у газеті «Закарпатські оголошення», що в Ужгороді модерний новий салон краси відкрився, і запропонував туди повести матір.

Ужгородська кішка-жебрачка мріє про європритулок

КОЛИ В НАС ЗА ВИКИНУТИХ ТВАРИН ШТРАФУВАТИМУТЬ НА 25 ТИСЯЧ ЄВРО?

В Ужгороді часто можна побачити бездомних котів і собак. Якщо ми вже багато писати про собак-безхатьків, то цього разу мова піде про котів.

2 продукти, які обов’язково слід вживати у їжу для кращої шкіри та волосся

Ми всі знаємо, що салат із зеленню, фруктами, овочами та насінням, є кращим вибором для вашого загального здоров’я, ніж чізбургер та смажена картопля чи інший фаст-фуд.  Вони підживлюють ваш організм вітамінами та поживними речовинами, які він потребує, щоб функціонувати з повним потенціалом.

Закарпатець побував на шокуюче-сенсаційній виставці законсервованих людських тіл

Побачити ембріони на різних стадіях розвитку, людське серце, легені, мозок, статеві органи окремо від тіла можна на унікальній скандальній виставці, яку в деяких країнах світу навіть заборонили. Але в той же час анатомічну подорож у світ незвіданого уже оцінили 49 мільйонів глядачів у Польщі, Нідерландах, Китаї, США, Канаді та інших країнах. Вперше її змогли побачити японці в 1995 році.

Життя – не ті дні, що прожитІ, а ті, що запам’яталися!

СПОГАДИ ПРО БІБЛІОТЕКУ: ПОНАД ДВАДЦЯТЬ РОКІВ, ПРОВЕДЕНИХ У ЦЬОМУ СВОЄРІДНОМУ ЗАМКУ ІФ, НАКЛАДАЮТЬ ВИЗНАЧАЛЬНИЙ ВІДБИТОК

Ужгородський університет готується через рік до свого 75-ліття. Це ювілей для усіх підрозділів, але найбільше – для чотирьох найстаріших факультетів, а також для вузівської бібліотеки, адже саме з цих п’яти структур і починався колись університет.

ЧОМУ ЗАКАРПАТЦІВ ЛЕГКО ОБДУРИТИ?

Є кілька тем, які активно обговорюють небайдужі люди цими днями. Але у центрі уваги залишається звільнення 35 наших людей із російського полону. Що б там не говорили, а це надзвичайно важлива новина, тож про неї мусимо поговорити і ми.

Різалися, давилися, гуляли – перший осінній тиждень на Закарпатті виявився гарячим

Змістивши початок навчального року на один день, Закарпаття пішло до школи. Слід відзначити – пішло у ногу із головними освітніми трендами країни: без помпезних промов, занудних лінійок і неохопних букетів. Деякі школи відзначилися особливо креативними заходами: майстер-класами, екскурсіями та пікніками. Аби лишень креативу і гарного настрою вистачило на весь навчальний рік…

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net