Гороскоп на 23 – 27 вересня. Любов. Здоров’я. Гроші

З 23 по 27 вересня – спадайчий місяць. Збавте напругу на роботі, якщо відчуваєте хронічну втому. Прагніть не перенапружуватися, не нервувати через дрібниці.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Для повної гармонії і спокою в цей час особливо важливо близьке спілкування з рідними людьми. Розмови по душам, сімейні посиденьки додадуть Вам сил і допоможуть впоратися з негативними емоціями. Період подарує кілька днів, які ідеально підходять для початку якоїсь важливої справи. Не пропустіть можливість заявити про себе, продемонструвати свої таланти. Пам’ятайте, що будь-який ризик повинен бути виправданий – стороніться авантюр і ретельно продумуйте будь-які дії.

26 вересня – молодик. Якщо на цей день у вас призначений важливий захід – постарайтеся викластися по повній. На жаль, зірки можуть перешкоджати сприятливому результату подій, так що доведеться розраховувати тільки на себе. Легко посваритися з близькими, тому намагайтеся уникати конфліктів. Якщо вони виникнуть – намагайтеся якомога швидше їх закінчити.

27 вересня – зростаючий місяць. Потрібно намагатися бути економним, не витрачати гроші даремно. На зростаючий місяць добре заводити нові стосунки: дружні або романтичні. Тому уважно придивіться до людей у ​​своєму оточенні. Може бути, десь поруч знаходиться ваша майбутня доля або вірний друг.

Деяким знакам зодіакам, зірки пророчать несподівані грошові надбавки, сюрпризи долі, деяким – сезонні захворювання. Але не треба вішати ніс, вони не значні. Тим не менше, зірки радять не забувати про профілактику, заняття спортом чи йогою. Деяким людям зірки пообіцяли знайти кохання чи нових друзів.

Овен

У цей період у вас може виникнути непереборне бажання когось розкритикувати, образити словом. Тримайте себе в руках! Душевна рівновага допоможе підтримати розмову з подругою, прогулянка на самоті по парку чи заняття йогою. Не рекомендується підписувати важливі документи. Із здоров’ям проблем не буде хоч можливий сезонний нежить.

Телець

Якщо ви все ще самотні, будьте готові до зустрічі з майбутньою долею. У цей період дозволяється фліртувати направо і наліво, щоб принц або принцеса не пройшов повз. На роботі будьте обережні у висловлюваннях. Будь-яке невірне слово може бути використане проти вас надалі. Це негативно може повпливати на відносини з колегами. Час сприятливий для грошових вкладень.

Близнюки

Як відомо, щастя любить тишу. Ось і ви поки не розповідайте оточуючим про свої успіхи та ідеї. А то наврочать! Знайдіть в собі сили помиритися з тими, з ким посварилися. І постарайтеся не наробити нових бід, адже настрій зараз може бути мінливим. Зірки пророчать, що у вас можливі незначні труднощі з дихальними шляхами такі як нежить.

Рак

У цей період вам доведеться вибирати між друзями і коханим. Будьте тактовні, але тверді – віддайте перевагу другій половині. Зірки пророкують вам несподівані гроші, які радять не розтринькувати на право і на ліво. Зі здоров’ям проблем не буде, але не треба забувати про заняття спортом.

Лев

Творчий порив може захлеснути вас з головою! Якщо виникне бажання зробити щось своїми руками, затіяти ремонт, почати нову справу – неодмінно прислухайтеся до нього. Саме зараз висока ймовірність прийняття правильних рішень. Не витрачайте багато грошей даремно. Можливі сезонні захворювання, але ви швидко їх переборете.

Діва

На цьому тижні зірки пророкують вам великий прибуток. Не пропустіть шанс, якщо вам запропонують заробити. У відносинах з другою половинкою будьте м’якше, ніж зазвичай. Кохані  зараз як ніколи вразливі, так що не варто перевіряти відносини на міцність. Тим більше зайвий стрес може зашкодити вашому здоров’ю. Краще почніть займатися йогою, знайти своє місце в світі.

Терези

Виконання рутинних проблем остаточно введе вас в депресію. Не соромтеся просити про допомогу – вона зараз потрібна вам як ніколи. Дотримуйтеся режиму сну і відпочинку, щоб старі болячки не дали про себе знати. Найкращий відпочинок зараз – пасивний, майте це на увазі. дайте своєму організму відпочити.

Скорпіон

Останнім часом ви мало уваги приділяли собі коханому. Займіться власною зовнішністю – тоді і осінній настрій з’явиться. На цьому тижні не рекомендується проводити великі грошові операції. Навпаки, зараз краще збирати гроші, а не витрачати. Зірки кажуть, що можливі суперечки з другою половинкою.

Стрілець

Несподівана звістка порушить звичний плин життя. Не лякайтеся змін: якщо подивитися на них під потрібним ракурсом, вони припадуть вам дуже до речі. Присвятіть час друзям. У деяких з них почався непростий період. Саме ви можете зараз їм допомогти, можливо вони на вас розраховують.

Козеріг

Чим більше ви будете зараз працювати, тим більше поваги заробите в очах колег. Не бійтеся залишатися вечорами в офісі або приходити раніше – всі праці зарахують. Дачникам в цей період рекомендується обережно працювати, через можливість травмуватися в попереку. Зірки радять не витрачати гроші, незабаром вони знадобляться.

Водолій

Постарайтеся до кінця тижня завершити справи, що нагромадилися. Пізніше вам буде важче це зробити. У вихідні присвятіть час відпочинку. Наприклад, почніть вечорами ходити на довгу прогулянку. До речі, це буде корисно для вашого здоров’я, послугує профілактикою захворювать та додатковою життєвою енергією. Самотнім водоліям випаде шанс зустріти свою любов.

Риби

У суперечках з колегами в цей період краще піти на компроміс. Ваша поступливість надалі зарахується. З більшою повагою віднесіться до рідних. Можливо, їм буде потрібна допомога, але вони посоромляться про це попросити. Вихідні проведіть на природі – це піде на користь. Зі здоров’ям проблем не буде. Зірки пророчать можливі сюрпризи долі.

zakarpatpost.net