Кришка тріснула. Чому iPhone 11 провалив тест на міцність

20 вересня стартували офіційні продажі iPhone 11. Перші власники на власному досвіді вирішили перевірити слова глави Apple Тіма Кука. Він стверджував, що нові смартфони мають найміцніше скло, яке коли-небудь використовувалося в смартфоні.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Редактор ресурсу Tom’s Guide Марк Спунауер спростував слова, впустивши придбаний смартфон з висоти менше 1 м, після чого екран iPhone 11 Pro тріснув, пише Сегодня.

“Щоб побачити, наскільки довговічний iPhone 11 Pro, я навмисно впустив трубку з висоти 1 метра на бетон. Звичайно, це не дуже високо, зате дає уявлення про міцність пристрою. Прямо біля магазину Apple, де люди вишикувалися в чергу, щоб купити нові смартфони Apple, я випустив з рук iPhone 11 Pro”, – сказав Марк Спунауер.

Стрес-тест iPhone 11 Pro показав, що може статися зі смартфоном, якщо його випадково впустити з кишені, забувши при цьому надіти чохол. 5,8-дюймовий OLED-екран мобільного апарату вартістю $ 999 миттєво покрився тріщинами і глибокими сколами від верхнього лівого кута до нижнього правого.

Але задня частина смартфона виявилася витривалішою. Перший тест на міцність iPhone 11 Pro витримав відмінно – після падіння з 1 метра висоти ніяких пошкоджень не було зафіксовано, але лицьова частина покрилася тріщинами сильніше. Другий кидок “на спину” з тієї ж висоти навіть нових подряпин не додав. На третій раз висота була збільшена до 1,7 метрів, після чого задня кришка iPhone 11 Pro все-таки тріснула в декількох місцях.

zakarpatpost.net