В Ужгороді відбудеться відбірковий тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Барви життя»

24 жовтня в Ужгородіу приміщенні Закарпатського  академічного театру ляльок «БАВКА» відбудеться відбірковий тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

Метою конкурсу є залучення людей з інвалідністю до занять з різних видів художньої творчості, літературного, музичного та театрального мистецтв; виявлення нових талантів, удосконалення професійної майстерності осіб з  інвалідністю у різних видах мистецтва; всебічне вивчення їх проблем творчої діяльності; розширення творчих зв’язків людей з інвалідністю з різних районів; обмін досвідом  їх реабілітації та адаптації у суспільстві, повідомляє пресслужба Закарпатської ОДА.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Фестиваль-конкурс проводиться за такими видами мистецтв:музичне та театральне мистецтво,художня творчість,літературне мистецтво.

Захід проводиться департаментами культури та соціального захисту населення облдержадміністрації спільно зКомунальним закладом «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради.

Конкурс проходитиме за адресою: м.Ужгород, пл.Театральна,8.

Початок о 11.00 год.

Вхід вільний.

zakarpatpost.net