АНОНС. Жінка подарувала сина сусідці, бо хотіла пиячити з чоловіком

– Забирайся з моєї хати! – кричала моя сусідка Інна своєму чоловікові.

Обкладинка газети свіжого номера «ПОРАДИ»

– У цьому будинку живе мій син, я не можу залишити його з такою матір’ю, як ти! І нікуди йти не збираюся! – відповів чоловік, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Весь вечір я слухала лайку своїх сусідів знизу. За кілька років я так і не змогла звикнути до цих криків. Колись-то вони були щасливою сімейною парою. Якийсь час Інна не могла завагітніти, вона була дуже засмучена, і постійно лікувалася.

Незабаром вона народила чудового сина, Антошку. І з тих пір подружжя немов підмінили. Вони почали випивати разом, і постійно скандалити. Антон був дуже замкнутим в собі, ні з ким не розмовляв, боявся людей.

Зрозумівши, що все одно не зможу заснути, я взяла свою собачку Айру і вирішила ще раз вигуляти її.

На вулиці був листопад. Накрапав дрібний дощ, було дуже холодно і сиро. Айра бігала біля дитячого майданчика. Потім вона підбігла до куща і почала голосно гавкати. В цей момент я почула дитячий крик.

Кинувшись туди, я побачила Антона. Він сидів під кущем і перелякано дивився на вівчарку. Айра одразу ж підбігла до дитини і ткнулась у нього мордочкою (так вона висловлювала – чомусь завжди – свою доброзичливість).

–  Антошко, а ти що тут робиш? Ніч на дворі, хіба ти не бачиш, що й дощ починається!

Хлопчик, як завжди, насупився і мовчав. У мене серце стислося від його вигляду, від його сумного погляду, мені стало дуже шкода цю знедолену дитину.

– Давай руку, ходімо зі мною. Ти не можеш сидіти ось так, один на вулиці! – сказала я.

– Я не хочу йти додому, – тихо промовив хлопець.

Мені здавалося, що в його голосі звучали зараз уже навіть благальні нотки.

– Підемо до мене, посидимо у мене.

– А ваша собачка, вона така сувора, не покусає мене?

– Ні, що ти! Айра тільки з вигляду велика й грізна, а насправді, вона дуже добра і ще вона дуже любить дітей, – посміхнулася я і простягнула Антону руку.

– І мені можна погладити? – запитав хлопчик.

– Звичайно! Зараз ми з тобою вип’ємо гаряченького чаю з тістечками, а потім ви будете грати з нею.

Повний текст читай у свіжому номері газети «ПОРАДИ». Купуй свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуй на своїй пошті!

У продажу із 25 жовтня.

zakarpatpost.net