Закарпатець одягає американських президентів та голлівудських зірок

Відомі американські видання називають його національним скарбом США, він шиє одяг для президентів та голлівудських зірок. Серед його клієнтів – Дональд Трамп, Леонардо Ді Капріо, Майкл Джексон, Джонні Депп, Білл Клінтон, Барак Обама, Шакіл О’Ніл та Джиммі Фаллон, Аль Пачіно та багато інших. Усі костюми ексклюзивні і шиються в єдиному примірнику. За версією New York Times, коштує авторський костюм  від Мартіна Грінфілда від 2700 доларів.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Сьогодні газета «Ясно» розповість вам про непросте життя великого українця.

Як закарпатець із прибиральника став власником фабрики

Максиміліан Грюнфельд, а саме так назвали майбутнього мільйонера батьки,  народився 9 серпня 1928 року на Закарпатті, в невеликому селищі Павлово нинішнього Свалявського району. До 14 років дитинство хлопчика проходило весело і безтурботно, він насолоджувався життям, аж поки одного разу в село не зайшли німецькі війська.

Перебування у концтаборі стало для Грінфілда справжньою школою виживання, однак у той же час саме цей період сформував його, як особистість і допоміг визначитись із професією в майбутньому.

«У дитинстві  я був найщасливішим малюком на світі. Потім провів у концтаборі 1 рік і 2 місяці. Мене татуювали серійним номером A4406. Там я втратив родину, залишився у світі абсолютно один. Згодом  був колючий дріт Бухенвальда і врешті – визвольна армія генерала Ейзенхауера.  Він став першим президентом США, якому я зшив костюм!», – казав він.

Більше – у газеті «ЯСНО»
Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті
Індекс 76076

zakarpatpost.net