Ужгородський самотній безхатько дуже чекає на новорічне диво

Тварини в дечому, як люди, вміють любити, але не вміють просто так бути агресивними, не зрікаються господарів, не кидають їх посеред вулиці. На жаль, люди поводяться набагато гірше і нерідко викидають колишнього улюбленця, як непотрібну річ.

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

Така доля спіткала і ужгородського собаку, який перед Новим роком сумно вештається набережними. Зараз він блукає біля пам’ятника Волошину. Песик великий, розміром як вівчарка, але дуже худий і зажурений. Своїми сумними очима від довірливо поглядає на перехожих, напевно, вишукує в них свого господаря. До нього підходять маленькі собачки, яких вигулюють, але собака лякається від них і втікає. Безхатько має дуже нещасний вигляд, його очі випромінюють невимовний сум, здається, він плаче душею! Пес дуже самотній, голодний. Він замерз та мріє про тепле затишне місце.

Отже, у кого є можливість, кому небайдужа доля цього милого, абсолютно неагресивного собаки, здійсніть новорічне диво, візьміть його в родину! Будете мати точно найкращого на світі друга і компаньйона для прогулянок Ужгородом! Більше новин про Ужгород та область читай  у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net