Лариса прийшла додому і в під’їзді виявила несподівану знахідку.

Ця зустріч перевернула все її життя

Побачивши Мері, Богдан так зрадів, що розплакався

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Лариса поверталася з роботи. Працювала вона на заводі і була дуже втомленою. Раптом у під’їзді почула тихе нявчання. Подивилася, а там – крихітне кошенятко. Кішок жінка ніколи не любила, з дитинства була собачницею. У її квартирі завжди жили по 2-3 хоч і невеликих, але породистих песики. Цього разу мала кокер-спанієля Тіма та таксу Джесіку. Обидва були стерилізованими. тож проблем у тому, що тварини були різної статі, не виникало. Собак любив і Микола, чоловік Лариси, і 12-річний син Богдан. Котів жінка не мала ніколи в житті, навіть переконувала подруг, у яких жили кішки, що якби їй у кастрюлю залізла така вусата і волохата істота, вона б викинула її з балкону сьомого поверху.

Але цього разу Лариса пройнялася жалем. Кошеня було не просто крихітним, а настільки худим, що шкіра лише обтягувала кістки. Виднілися реберця їх навіть можна було порахувати. Сірий клубочок  ледве видавав якісь звуки. Кошеня було настільки голодним, що заслабло зовсім.

Лариса розчулилась. Пошкодувала. Вирішила забрати, нагодувати і випустити на вулицю. Вона відчинила двері і поставила маля на підлогу. Собаки одразу ж прибігли і обнюхали гостя. На щастя, вони не виявили агресії, а Лариса про це навіть не подумала, бо до інших собак і Тім, і Джесіка були дружніми, а от кошеня могли й розірвати. Та кудлаті господарі тільки завиляли хвостами, а Джесіка одразу ж взялася вилизувати маля, наче власне цуценятко. Що таке цуценята – вона знала, бо один раз народжувала від сусідського йорка. Пологи були настільки складними, що собаку довелося прокесарити, після чого Лариса вирішила, що більше не допустить вагітності Джесіки.  Тож кошенятко собаки прийняли дуже люб’язно. Лариса поставила на підлогу миску, налила молока. Маля жадібно кинулося їсти. Потім вона пригостила кошенятко ще й м’ясом. Цього разу довелося ділити вечерю собак на трьох… Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net