Закарпатець зарізав монгольця, тіло 4 дні тримав у себе в ванній, а його речі викинув на смітник

Провину не визнав. Казав, що нічого не може пригадати

Днями Мукачівський суд виніс вирок чоловікові, що торік у травні під час бійки зарізав 65-річного знайомого. Намагаючись приховати злочин, закарпатець виніс із квартири усі особисті речі загиблого на смітник, а ніж викинув у річку. Тіло ж близько 4 днів пролежало у ванній кімнаті, доки він сам не повідомив про злочин правоохоронцям, пише газета «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Цікаво, що на суді свою провину Іван (імена з етичних міркувань замінено) не визнав, стверджував, що нічого про ті події не пам’ятає.

«Я йшов додому і біля будинку зустрів Тархана. Він сидів на лавочці, привітався, почав розповідати, як воював, дістав пляшку горілки і запропонував випити. Я не хотів, але він наполягав. Тоді я запропонував зайти до мене, щоб приготувати якусь закуску. У квартирі Тархан продовжував розповідати про те, як він колись воював, просив включити йому на комп`ютері якусь передачу про День перемоги. Я його послухав і пішов на кухню. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net