Я сказала чоловікові, що якщо у церкву піде, може не вертатися!

Хто сіє бацилошну паніку на Закарпатті

Через коронавірус на Закарпатті нечувана паніка, хоча жодного випадку захворювання в області не зареєстровано. Люди обговорюють, які б щеплення зробити, які б ліки купити, де знайти якісні пов’язки… роблять запаси харчів на чорний день, ніби готуються до кінця світу. У навчальних закладах карантин, усі події, де є велике скупчення людей скасовано… Залишається зачинитись у чотирьох стінах, нікуди не ходити і плювати у стелю. Хто лякає закарпатців? Чому наші земляки не думають про здоров’я, а накручують себе думками про хвороби? Це сьогодні і з’ясовувала газета «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Я два блоки сірників беру… а якщо й світла не буде!

У день, коли було оголошено карантин, інформатор газети «Закарпатські оголошення» купував у магазині продукти. Звична така планова закупка необхідного на добу. Здивувала величезна черга біля каси…. а ще більше – розмови у черзі.

«Ти чула, що школи на карантині?» «Так! Треба закупитися, бо кордони закриють, навіть гречки не буде!» «А що… гречку не з України в Закарпаття  везуть? Із Європи?» «Не знаю! Але й так страшно!» «Я сказала чоловікові, що якщо у церкву йде, може не вертатися!» «А він що?» «Та й так пішов. Казав, краще у підвалі буде спати, ніж мене послухає… дурень такий! Ще пак якусь бацилу мені до хижі принесе!» «Я два блоки сірників беру… а якщо й світла не буде!» «У тебе що… шарики за ролики? Що має коронавірус до електрики? Хіба що свічки палити хочеш і молитися біля них!»  «А я ще в аптеку йду, поки там хворі не позбігалися. Куплю щось від температури і від кашлю… та ще може вітаміни якісь дітям!» «Аж закрили садки, могли й на роботах вихідні зробити. Де мені тепер сина подіти? Не візьму ж його в офіс із собою. Минулого разу коли карантин був, усі штори на кухні порізав, піратську пов’язку собі робив!» Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net