Щоб врятувати Дена від смерті, Максим викрав його з дому… але трапилось неймовірне

Немає на світі більш відданого створіння, ніж собака

Василь жив у селі під Києвом. Роботи не мав. Через постійні п’янки дружина пішла від нього, із сином бачитись не дозволяла. Засумував чоловік за родиною, та й друзі поступово почали відмовлятись від нього. Продавав із хати усе, що міг, аби купити горілки. Часом сусіди запрошували його виконувати за гроші якусь роботу по господарству. Але зароблене Василь одразу ж пускав на алкоголь, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Якось у Миколи, знайомого чоловіка, собака Найда народила цуценят. Одного з них Василь випросив собі.

«Чоловіче добрий, ти ж і сам часто не маєш що їсти. Чим годуватимеш?», – цікавилась Марія, господиня собаки,  шкодуючи малюка.

Але Василь переконував, що сам не їстиме, а цуценя не голодуватиме. Так і було спочатку. Новий хазяїн носився з песиком усюди. Спав із ним на одному ліжку, купував йому молоко від тітки Ганни, навіть сухий корм у магазині, менше пити почав. Назвав свого нового друга Деном.

Цуценя звикло до Василя, дуже любило його. Потроху воно підросло і стало великим гарним собакою. Ден супроводжував господаря всюди – до автобуса, коли він їхав у місто, до куми Валентини, коли йшов купувати самогон, до сусіда Івана, коли йшов до нього працювати…

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост