Незважаючи на карантин, закарпатці продовжують добровільно себе вбивати

Пікніки, шашлики, незважаючи на піст та карантин. Інформатор газети «Закарпатські оголошення» знайшов десятки залишків пікніків на природі, що нагадують древні згарища від жертвопринесень.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Закарпатці  продовжують відпочивати на природі та поїдати шкідливі продукти, вбиваючи собі імунну систему. Навіть лікарі кажуть про те, що жирна смажена їжа не є здоровою. Це ж відноситься до шашликів.

У той час, коли імунітет треба підвищувати корисною їжею – овочами, фруктами, горіхами, багато хто навіть не замислюється над тим, як підсів на небезпечні продукти, які хоч і не вбивають миттєво, та все ж є смертельною ін’єкцією здоров’ю.

Які продукти найнебезпечніші під час пікніків? Про це газеті «Закарпатські оголошення» розповіла дієтолог із Ужгорода Альона Некраха.

«У першу чергу, майонез, свинина,  оскільки червоне м’ясо дуже важке, – зазначила вона. –   Крім того, якщо їдете на пікнік, потурбуйтеся, аби те м’ясо для шашликів було правильно приготоване, правильно зберігалося. Не можна приїхати на природу і залишити його більше ніж на годину. Треба брати з собою сумки-холодильники, важливий правильний маринад. Я б взагалі рекомендувала брати для шашликів не свинину, а більш пісні і нежирні сорти м’яса – курицю, індичку, молоду телятину. Також легко отруїтися рибою. Закарпатці люблять брати з собою на пікніки таранку, копчену рибу. Краще цього не робити. Також застерігаю тих, хто їде на море влітку, не купувати на пляжах в’ялену рибу, або напівкопчену і дуже всіх прошу не вживати молюски. Якщо ви купили раків і там попався один напівживий, отруєння може бути смертельно небезпечним». Більше ексклюзивних закарпатських новин читай у газеті «Закарпатські оголошення». ЗакарпатПост