Лікар-самоучка вколов жінці желатин замість ботоксу

Лікар-самоучка вколов жінці яловичий желатин замість ботоксу й інфікував її. Історію англійки опублікував портал The Sun.

Англійка Марсель Кінг вперше в житті вирішила зробити ін’єкції ботоксу (препарат, після введення якого розгладжуються зморшки) і вирушила до косметолога Озані Меліна. Через кілька годин після проведеної процедури пенсіонерка перенесла анафілактичний шок – болісну алергічну реакцію, яка в разі несвоєчасно наданої допомоги могла стати причиною її смерті.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

В результаті обличчя англійки розпухло так, що вона практично нічого не бачила. Вона відправила фото лікарю, щоб дізнатися, чи нормально це, але той запевнив її, що все в порядку. На ранок болі стали нестерпними, і чоловік відвіз її в лікарню.

З’ясувалося, що косметолог, котрий не мав відповідної медичної освіти, вколов клієнтці замість ботоксу яловичий желатин, який і спровокував зараження.

Після лікування постраждала зв’язалася з клінікою, в якій працював Озан Мелін, але їй сказали, що ніколи не чули про такого фахівця. Тоді вона звернулася зі скаргою в поліцію, і суд відправив косметолога-самоука в тюрму на два роки, визнавши його винним. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост