Історія з голубами, що оселилися на балконі ужгородки, має неочікуване продовження

Марія з Ужгорода вже розповідала газеті «ЯСНО» про те, що в неї на балконі оселилася пара голубів.

Жінка намагалася їх всіляко прогнати, та коли голубка знесла яйце, вона змирилася. Потім у гнізді з’явилося друге і ужгородка навіть почала підгодовувати птахів.

  • Середенько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

«От-от мають вилупитися пташенята, – каже газеті «ЯСНО» Марія. – Голуби поводяться неймовірно цікаво. Вони сидять на яйцях по черзі. Змінюють один одного о 8 годині і о 14.30. Це відбувається досить своєрідно. Самиця сидить у гнізді, підлітає самець, він роздивляється довкола, чистить пір’я, вивчає ситуацію кілька хвилин, сідає у гніздо, воркує з партнеркою і лише так вона вилітає, уступаючи місце крилатому чоловікові».

Також за словами жінки, самиця дуже недовірлива, боїться за майбутніх дитинчат, коли бачить людину. Самець же більш спокійний і взагалі не звертає на неї увагу, коли вона приносить птахам їсти. Марія намагається виходити на балкон лише для того, аби нагодувати голубів, щоб їх не турбувати. Однак крім її харчів птахи ще відлітають собі шукати й інші.

Як розгортатиметься ситуація далі, ужгородка обіцяє розповісти читачам газети «ЯСНО». Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост