Закарпатка заявила про зґвалтування, а потім попросила відпустити кривдника

У лютому цього року студентку третього курсу одного з коледжів Ужгорода зґвалтували на квартирі.

Дівчині 17 років, а її ґвалтівнику – 25. Він зі Львівської області. На Закарпатті перебував у справах. Кажуть, що на той час був нацгвардійцем, але після індиценту його швиденько звільнили, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Адже після звинувачення у зґвалтуванні хлопця швидко знайшли і затримали.

Як зазначено у єдиному державному реєстрі судових рішень, 14 лютого, приблизно о 15:40, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп`яніння, за місцем тимчасового проживання, в одній з кімнат квартири, молодик проти волі дівчини почав до неї чіплятись.

Оскільки вона пручалася, почав її бити, стискати руки, аби подолати опір. Серйозних травм не завдав. На тілі дівчини були виявлені лише синці.

Цікаво, що спочатку поліція повідомляла про факт зґвалтування, а вже у суді мова йшла про те, що хлопець «стягнув з неповнолітньої потерпілої одяг та, поклавши її спиною на ліжко і оголивши свій статевий орган, почав ним тертись об зовнішні статеві органи дівчини».

Також згадується застосування до неї сили, але не саме зґвалтування. На суді поведінка дівчини також видавалася дивною. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост