На Ужгородській набережній прожерливий лелека безжально вбиває та проковтує жирного гада. ВІДЕО

Лелека спритно хапає дзьобом вужа і безжально кидає його на землю. Потім знову ловить і знову ударяє ним безпощадно. Так робить хвилин 2-3. Вбити жертву не вдається. Проте це не спиняє птаха. Він вирішує проковтнути недобитого гада живцем.

Вуж довгий, сантиметрів 60-70 і досить жирнуватий, ковтати важко, застряє у горлянці. Але лелека настирно хоче пообідати.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Вуж вигинається, пробує врятуватися. Та його кат наносить ще один точний удар і знову пробує затягти у себе довжелезну змію, наче спагеті.

«Дивись, яке страхітливе видовисько! Благородна птаха пожирає півметрового гадиська! На це не можна дивитися!», – кричать діти з підвісного мосту і жахаються від побаченого.

Усе відбуваються поруч, на Студентській набережній. На мості дехто вмикає телефон і знімає побачене. Один із хлопчаків передає відео газеті «ЯСНО».

«Сятивбися! – кричить ще один хлопчисько. – Таким гадищем трепле, як сердита мамка дітваком».

Трапеза займає ще півтори-дві хвилини. Потім лелека усе ж жорстоко та безжально проковтує   вужа. Біля ніг птаха ворони. Вони супроводжують його, як привиди. Видно, чекають, що в нього з дзьоба випаде жирний шматок гадини і їм вдасться набити собі шлунок на халяву. Хоча ці птахи, що є хижаками, можуть запросто зловити собі маленького вужика чи черв’ячка, ящірку, навіть мишу, все ж вони не проти поживитися за чужий рахунок. Але лелека від вужа не залишає їм нічого. Тож вони відлітають, а вдоволений довгоногий прожекрливий вбивця злітає і направляється десь за Боздоський парк. Напевно, до лелеченят. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост