Сина закарпатця два роки дружина ховала від нього у стіні і випускала лише вночі

Михайло Чикивдя в дитячому віці переїхав із батьками з Закарпаття до США. Там у нього почалося нове життя і він став Майклом Чекевдією.  Вчився добре, став військовим, одружився, але після народження сина у родині почалися конфлікти. Одного дня дружина з сином просто зникли. Два роки згорьований батько шукав свого Річарда. І те, де він весь цей час знаходився, викликало шок навіть у поліцейських, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Найгірший кошмар для батька

У 2007 році 6-річний Річард Чикивдя зник безвісти разом зі своєю матір’ю Шеннон Вільфонг. Батько Рікі, Майкл Чикивдя, був збентежений і не міг повірити, що його сина і дружини більше немає. Чоловік вирішив звернутися до поліції, і розпочалася довга пошукова операція.

Невдалий старт

Майкл і Шеннон познайомилися багато років перед тим. як у них народився Рікі. Одразу з того моменту, як вони почали зустрічатися, стосунки ніколи не були ідеальними.  Пара багато сварилася, у родині часто виникали скандали, дружина намагалася диктувати чоловікові, як жити. Вони то розходилися, то мирилися. І так декілька разів. Врешті-решт пара одружилася.

Дитина не зміцнила родину

Незважаючи на те, що стосунки не були міцними, у молодій сім’ї невдовзі з’явилося поповнення. Мати дитину хотілося обом. Річард народився у 2002 році. Проте після його появи на світ батьки почали ще більше конфліктувати. За словами Михайла, його подружнє життя нагадувало бойові дії. Завжди між подружжям відчувалася якась напруга, але цього обоє намагалися не показувати сину, якого просто неймовірно любили.

Прийняття  жорсткого рішення

Згодом Майкл і Шеннон зрозуміли, що задля блага сина їм краще розлучитися.  Щасливими разом вони не були, тож і дати щастя хлопчику  не могли. Заради сина, якого лагідно називали Рікі, вони придумали угоду щодо опіки над ним.

Що таке опіка у США

Закон, що стосується спільної опіки у Сполучених Штатах, ділиться на дві категорії: спільна фізична опіка та спільна юридична опіка. Спільне юридичне піклування означає, що обом батькам юридично дозволяється приймати рішення щодо своєї дитини. Фізична опіка стосується спільного проживання з дитиною, про яку йдеться. Батьки Рікі мали вирішити його подальшу долю. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост