І так збіднілих від карантину закарпатців почали шантажувати банки

Банки під час карантину почали нещадно шантажувати, залякувати та маніпулювати психікою закарпатців

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Терміново погасіть кредит! Якщо ви цього не зробите, у вас буде погана кредитна історія. Вас занесуть у чорний список злісних неплатників! Немає грошей? Так позичте у когось із родичів і погасіть заборгованість.

Саме такий телефонний дзвінок отримав зранку працівник газети «ЯСНО».

Банківську працівницю не цікавило, що раніше ця людина була постійним клієнтом, декілька разів брала кредити, погашала їх своєчасно, навіть раніше зазначеного у договорі строку. А зараз через карантин  ситуація стала катастрофічною у більшості, бо довгий час не було ні роботи, ні прибутків.

Та банківський працівник нахабно телефонує, шантажує та залякує людину. При цьому поводиться зухвало і неймовірно нахабно.

Невже важко здогадатися, що якби в цієї людини було в кого позичити гроші, вона б ніколи в житті не звернулася за позикою до банку? Від кого перепозичити гроші, коли їх немає ні у родичів, ні у знайомих, адже тепер у більшості,  як кажуть, фінансова яма.

Але й це ще не все. Через кілька хвилин чоловікові приходить смс-повідомлення з текстом, що вся розмова записувалася і його слова про те, що немає в кого позичити грошей, щоб погасити кредит, сприйнято як його відмову платити банкові.

Стоп. А тепер детально.

За місяць до початку карантину працівник газети «ЯСНО» оформив кредит у великому державному банку. Частину суми погашав регулярно, незважаючи на фінансову скруту, заборгованість виникла всього за кілька днів. Але банк взявся атакувати людину, психологічно душити, ламати. У той час коли й так думки зайняті лише грошима. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост