Осел, якого везли на бійню, плакав і благав врятувати його

Очевидці, які бачили цю картину, і самі не могли стриматися від сліз. Люди заплатили 1000 фунтів стерлінгів (33 тисячі гривень), щоб викупити його живим, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Осла врятували на північному сході Китаю. Бідна тварина неодноразово кланялася головою, начебто зі сльозами на очах. Її вели, прив’язаною до  задньої частини вантажівки. Група глядачів, яких зворушила ця сцена, заплатила водію, щоб забрати осла. За твариною зараз доглядає один з місцевих мешканців, повідомляє один із рятувальників.

Панг Ге, який і взявся організувати порятунок тварини, зізнався, що гроші йому допомогли зібрати друзі.

«Ми посели осла в будинку нашого друга, щоб доглядати за ним», – розповів Панг Ге.

Тепер врятована тварина їсть солому, перебуваючи на відкритому задньому дворі. Осла відвезли до ветеринара на експертизу, де у нього виявили деякі проблеми з очима. Рятівник наголосив: «Ми врятували його, але ми також турбуємося про здоров’я ослика. Його очі потрібно лікувати». Однак серйозних проблем зі здоров’ям у тварини немає, тож осел у нового господаря почувається добре. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост