Ужгородців закликають підписати петицію проти забудови Радванського кар’єру

“Радванський Кар’єр” – чи не єдине місце відпочинку ужгородців влітку, з чистою та прозорою водою. Він знаходиться подалі від міського галасу і є найбільшою чистою водоймою у межах Ужгорода, і ось чому користується такою великою популярністю серед жителів міста, а також приваблює й різних видів птахів.
Останнім часом спостерігається поступова забудова території поблизу озера, що може призвести до втрати ще одного гарного куточка природи у місті.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Тому ініціатииана група на чосму з едуардом Соломчаком склали петицію проти забудови

“Ми, ініціативні група небайдужих ужгородців, пропонуємо створити паркову зону навколо озера колишнього кар’єру у мікрорайоні Радванка із забороною будівництва у цій та буферній зонах майбутнього парку, а також із подальшим її облагородженням.

Кожен з нас вже сьогодні має можливість зробити свій внесок в збереження цього унікального місця Ужгорода і для себе, і для майбутніх поколінь!” – йдеться у петиції.

Підписати її можна тут. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост