Чоловік у 36 років народив свого близнюка

Індійський фермер Санджу Бхагата  усе життя комплексував через величезний живіт, аж поки у віці 36 років не потрапив на операційний стіл. Живіт чоловіка раніш був настільки роздутий, що він виглядав, як жінка на дев’ятому місяці вагітності, і ледь міг дихати. Лікарі думали, що в нього може бути гігантська пухлина, тому вирішили оперувати індуса. Але яким же було їхнє здивування, коли вони натрапили на муміфіковане тіло дитини – брата Санджу, пише газета «ЯСНО».

Науці відомий такий термін, як синдром зниклого близнюка, коли зароджуються два ембріони. але на світ з’являється лише одна дитина. Якщо інший близнюк виживає, нерідко народжуються сіамські близнюки.

Варто згадати іще один відомий у світі випадок.

На 37-му тижні жінці зробили кесарів розтин. Лікарі спочатку збиралися дозволити їй доносити маля, але спостереження показали, що близнюк раптово почав бурхливо рости і за два тижні збільшився на третину. Тягнути не можна було – виходило, що менший близнюк фактично паразитував на іншому, який вже сформувалася, пригнічуючи внутрішні органи, а сам при цьому залишався нежиттєздатним. У результаті на світ з’явилася дівчинка вагою трохи більше трьох кілограмів. На наступний день їй зробили операцію з видалення доньки-близнюки. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост