Сім’я боялася виходити з дому після того, як 25 тисяч бджіл обліпили дитячий батут

50-річний чоловік почув за вікном страшне гудіння. До будинку наближалася велетенська чорна хмара. Вона облетіла хату і сіла на дитячий батут, що стояв у саду, пише газета «ЯСНО».

Він разом із 47-річною дружиною та 10-річною донькою пробув у будинку 24 години, поки прийшли пасічники і благополучно забрали бджіл.

«Вони сказали, що їх близько 25 тисяч, – розповів Метью Гріс. – Ми з дружиною Сарою та донькою Холлі боялися виходити на подвір’я. Шум ми чули у хіті. Він був страшним. Найбільше боялася дитина. Ми не випускали з будинку навіть собак. Деякі бджоли  літали навколо, але на батуті зібрався просто масивний рій. Я не міг повірити очам. Такого ще не бачив ніколи!»

«Одна з моїх собак вагітна,  я за неї дуже хвилювалася, – повідомила Сара. – Донька ж навіть не розуміла, що бджоли – це дуже серйозно, і хотіла до них вийти»

Врешті-решт  чоловік зателефонував до асоціації бджіл Південного Йоркширу (Англія), звідти прислали людину, яка забрала бджіл. Кілька з них померли, але з іншими усе гаразд. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост