Закарпатець із 14 років любив одягати мамину білизну

  • Змалку йому подобалися косметика та туфлі на підборах
  • Він не вважає себе геєм, і йому подобаються жінки
  • Дружину його захоплення лякає, вона хоче розлучитися

До редакції газети «ЯСНО» звернувся постійний читач. Чоловік розповів, що його неймовірно збуджують жіночі речі. Усе почалося тоді, коли в нього почалося статеве дозрівання. Максим вибирав з відра для сміття прокладки сестри і жадібно вдихав їхній запах. Коли ж хворів і залишався у квартирі один, брався за мамин гардероб і приміряв усі її речі. Найбільше йому подобалося ходити у туфлях на високих підборах і приміряти білизну. Про його захоплення ніхто не знав, а він ніколи не наважувався розповідати про це ні домашнім, ні друзям. Але коли одружився, його у своїх трусах засікла дружина.

«Моя перша дівчина була не проти того, що в ліжку ми обмінювалися одягом. Навіть вдень вона любила одягати мої футболки, а я – її сукні. Для неї це було розвагою. Вона навіть іноді фарбувала мені очі та губи. Це ми розцінювали як гру, – каже Максим. – За три роки, поки ми були разом, з приводу цього не виникало жодних конфліктів. Та потім ми розійшлися. Я приревнував її до іншого, а вона клялася, що нічого з ним не мала. Та я її кинув. Дуже шкодую про свій вчинок, бо краще за неї мене не розуміла жодна людина на світі».

Через рік колишня кохана Максима вийшла заміж, а він довго не міг знайти кохання.

«Я був неймовірно недовірливим, мені здавалося, що кожна мене зрадить. Думаю, це через невпевненість у собі. Я маю низький зріс і комплексую. Більшість знайомих дівчат від мене набагато вищі», – наголошує чоловік.

П’ять років тому він познайомився з Русланою. У пари все було добре, дівчину не хвилювало те, що хлопець їй до плечей. Невдовзі вони одружились. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост