Живого чоловіка відправили в морг і відмовились випускати

Живого пацієнта визнали мертвим і відправили в морг, а коли він прийшов до тями, його відмовилися звідти випускати, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

67-річний Хуан Хосе Мунос Ромеро потрапив до лікарні зі скаргою на підвищений кров’яний тиск. Через кілька годин рідним повідомили, що чоловік помер. Тіло загиблого родичам вирішили не показувати, пославшись на обмеження, введені у зв’язку з пандемією COVID-19.

Однак дочка пацієнта, незважаючи на заборону, проникла в морг, де з’ясувала, що її батько не тільки живий, але і прийшов до тями. При цьому медики продовжили переконувати дівчину в тому, що Ромеро мертвий, а ознаки життя, на які вона посилається, – це нормальні фізіологічні реакції, які спостерігаються після смерті.

Дівчина не повірила їхнім доводам і наполягла на тому, щоб Ромеро перевели в лікарню. Зараз чоловік проходить лікування. Події відбувалися в Колумбії.

«Час, який він провів у морзі, не минув для нього безслідно, тепер він страждає від ішемії», – розповів ЗМІ син потерпілого. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост