Немає місця на вашу дитину: закарпатка розповіла, як через халатність лікарки померла її донька

Допис оприлюднила у соцмережі Ангеліна Цубера

Текст цитуємо без змін:

“Хочу вас остерегти і ваших діток від біди тому ділюся з вами своєю бідою.

31 липня у мене пішли води почалися передчасні пологи на 7 місяці вагітності. Лікарка акушер-гінеколог зробила все як найкраще для дитини, щоб дитинка нормально народилася. Народилася дівчинка 41 см і 1400 кг. Дитина народилася заплакала як і всі дітки. Їй поставили масочку бо легені в дитинки були трохи слабоваті. Дівчинка народилася повністю здоровою. На груди її мені навіть не поклали. Дитячий лікар Бомбушкар Людмила Іванівна дуже грубовата та неврівноважена людина. Коли запустили на 5 хвилин мою сестру до дитини яку поставили в кювез.

Вона емоційно та не відповідаючи своїй посаді голосно та грубо розмовляла. Сказала що дитина 50% на 50% і ніхто і ніде більше нам не допоможе і не скаже більше відсотків. Почала попереджувати щоб ми на неї не тиснули і не викликали Мукачевських лікарів, бо вона сама буде стежити за цією дитиною.

Хоча моя сестра не казала їй ні слова просто стояла і мовчала, лікарка була дуже агресивно настроїна і повишала тон. При тому коли сестра там була у дитинки була масочка. Масочку лікарка знімала і дитинка дихала сама. Потім дитині поставила лікарка Бомбушкар Людмила Іванівна 100% кисню. Маленька дитинка не витримала і в неї пішло крововилив у мозок. На ранок коли я підійшла до лікарки щоб спитати як моя дівчинка? Вона сердито відповіла:

– Іди звідси, бо я через твою дитину всю ніч не спала, так що ноги впухли!

Хоча всю ніч я ходила на дитинку дивитися і там нікого не було. Коли ми запідозрили ранком що щось не так почали просити її щоб вона визвала лікарів з Мукачева.

Вона сказала:
– Там не має місця на вашу дитину, не давіть на мене.

Ми зателефонували в Мукачево, нам сказали що місце є але наша дитяча лікарка має дати їм виклик щоб вони приїхали, а виклик вона не дала.

Потім ми забили тривогу і почали через знайомих добиватися Мукачевських лікарів. Через кучу зусиль нарешті в 5 годин приїхали лікарі. Лікар коли оглянув дитинку то сказав що тут на не лікували а скалічили дитинку.

Під нашу відповідальність дитинку забрали.

Їй одразу забрали 100% кисню і поставили 50% на 50% кисню.

В Мукачеві дитинка вже дихала 70% сама і тільки 30% киснем. І стан легень уже покращився, але нажаль було уже пізно врятувати нашу дівчинку бо із-за того що дитяча лікарка дала 100% кисень сталося крововилив 4 степені і допомогти було вже не можливо. На ранок дитинка померла

Я дуже вас прошу поширити цю інформацію по всій мережі бо ми не в силах нічого зробити. Хай хоч інші будущі мами знають та остерігаються цієї лікарки бо вона вбиває діток яких ми носимо під серцем та чекаємо з нетерпінням. Це не перший випадок з нами, тієї ночі померла ще одна дитинка 3 кг повністю доношена. Дихала сама повністю без масочки, але і їх дали забагато кисню і вона померла і це все в один день.

Благаю розкажіть усьому світу за дитячу лікарку з Тячева Бомбушкар Людмилу Іванівну яка вбиває дітей!


Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост