Виродок-живодер двічі навмисне переїхав вівчарку

Собака  була його. Звати пса Рекс, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

За словами очевидця Дмитра, приблизно о 19:00 він почув, що вулицею на швидкості їде автівка, а потім почув, як скиглить собака. «До мене приїхали батьки, була десь 19 година. Ми просто почули, що хтось швидко їде по дорозі, ганяє і одразу почули писк, я подумав, що дитину на велосипеді збили, бо писк був, як людський, а вже через декілька секунд я зрозумів, що це собака. Я вибіг на вулицю і побачив що це була вівчарка. Вона була у крові, ледве шкандибала, вона намагалася забігти до мене на подвір’я, але я її не пустив, оскільки у мене були там діти, батьки і наш собака. Я не впустив – і вона відбігла, а чоловік на автівці розвернувся. Я думав, що він збив її випадково і розвернувся, щоб надати допомогу. Тому у мене і була така реакція. Собака почав на трьох лапах від нього тікати, а він знову її переїхав. Вулицею йшли у цей час люди, він ледь їх не збив, тоді я зрозумів, що він це робить навмисно», – розповів Дмитро.

Інший очевидець Євген розповів, що водій Віталій Возіян, який двічі збив собаку, ледь не збив і його дружину і був, скоріше за все, п’яним чи під дією наркотичних речовин.

Цікаво, що нелюд є сином місцевого фермера та колишнього депутата облради від «Партії регіонів» Анатолія Возіяна.

Відео події, що сталася у місті Подільськ на Одещині, зоозахисники розмістили у соцмережі. Після розголосу батько ката прокоментував ситуацію і сказав, що його син нібито переїхав Рекса випадково… причому два рази. Молодик не просто здійснив наїзд на тварину, а переслідував собаку.

Зараз Рекс у ветеринарній клініці. Він потроху одужує, щоправда, кульгає на передню лапку. Волонтери ні за що не хочуть повертати його горе-господарю. Собака дуже лагідний та мирний. А от чи покарають живодера? На жаль, у його батька хороші зв’язки, але хочеться вірити, що після резонансу, зробленого журналістами, правоохоронці таки притягнуть неадекватного колишнього господаря Рекса на відповідальності. Утім коментувати подію у поліції відмовились. А це – тривожний дзвіночок! Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост