Хотіла бути гарною, збільшила сідниці і півроку не могла сидіти

25-річна модель і блогерша зробила пластичну операцію зі збільшення сідниць і на пів року втратила можливість сидіти, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Дівчина витратила майже 10 тисяч доларів на операцію з підтяжки стегон і сідниць.

«Я завжди захоплювалася спокусливим тілом і спочатку була дуже плоскою», – пояснила вона.

Однак після першої ж процедури почалися ускладнення: вони були настільки сильними, що дівчина кілька місяців не могла сидіти.

Сетхі вважає, що стала жертвою обману клініки. Вона розкрила схему махінацій з відгуками в косметичної індустрії, з’ясувавши, що керівництво просило людей писати позитивні звіти про процедури за подарунки. Також, за її словами, у лікаря, який проводив їй операцію, померла 28-річна пацієнтка.

У результаті дівчині довелося витратити ще 60 тисяч доларів, щоб виправити помилки першого хірурга. Вона перенесла ще три коригувальні процедури, які виявилися дуже болісними. Тільки після цього дівчина змогла повернутися до звичайного життя. Проте Сетхі не шкодує, що зважилася на операцію, бо завдяки своїй фігурі вона змогла окупити всі витрати, добре заробити і навіть накопичити на операцію по збільшенню грудей. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост