Мати вбила п’ятьох дітей і стрибнула під поїзд вижили 11-річний син і вона

Рятувальники і поліцейські в сльозах покинули квартиру. Вони виявили тіла двох хлопчиків і трьох дівчаток, які без ознак життя лежали в кімнатах. Було вже пізно допомагати. Тільки 11-річний Марсель пережив жахливу бійню. Він повинен був відправити своїм друзям жахливе послання: «Я просто хотів сказати, що ти більше не побачиш мене, тому що мої брати і сестри мертві». Та чомусь мати його пощадила, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Жінка з Німеччини скоїла вбивство дітей менш ніж за рік після розлучення з чоловіком. Вона сказала, що зробила їм сніданок вранці, перш ніж вкласти їх спати, а потім задушила. Далі вона забрала зі школи свого сина, який вижив, і відправила його до бабусі.

Після того як усе місто дізналося про трагедію, було призупинено навіть місцеву виборчу кампанію, а сусіди попрощалися з дітьми, запаливши свічки та хвилиною мовчання.

За даними німецьких ЗМІ, Крістін (27  років) вбила дітей, очевидно, давши їм випити заспокійливий засіб у вигляді таблеток, а потім задушивши. Старший син Марсель був єдиним, хто вижив. Вона забрала його зі школи після злочину і відправила поїздом до бабусі. Сама ж зробила спробу самогубства, стрибнувши під поїзд, але вижила і зараз знаходиться у важкому стані під опікою лікарів.

У матері було три дівчинки (18 місяців, 2 та 3 років) та двоє хлопчиків: Люсі (8 років) та Тім (6 років), які мали трьох різних батьків. На думку криміналіста Ульріке Зерінгера, помилковим є уявлення, що батьки, які вбивали своїх дітей, робили це з ненависті. Кажуть, що вони часто вдаються до такого крайнього «вирішення» проблем, оскільки не можуть уявити, що їхні діти могли б щасливо жити в розбитій родині, тобто в інших умовах, ніж ті, про які вони мріяли.

За неофіційною інформацією, жінка могла вбити своїх дітей через погані стосунки зі своїм партнером і батьком молодших трьох. 27-річного хлопця з ними розлучили. Між колишніми коханцями часто виникали сварки через нагляд за дітьми. Втручання поліції було звичайною справою. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост