Я зрадив дружині з колишньою і вона зараз від мене вагітна

Що робити, коли колишнє подружжя час від часу зустрічається і не лише заради дітей, але й заради приємного спільного проведення часу? При цьому – у обох зараз інші родини. Та під час однієї з таких зустрічей жінка вагітніє, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

У таку саме ситуацію потрапив закарпатець Артур. Він вирішив поділитися з читачами газети «ЯСНО» своєю історією і попросити у людей поради, як бути.

Із Юлією ми одружилися 12 років тому. Це для обох нас було перше кохання, і ми створили родину одразу після закінчення школи. Нам було добре удвох, вона – добра господиня, любляча мати і турботлива жінка, просто неперевершена в ліжку, але ми змушені були жити з її батьками, і теща мене не полюбила, як кажуть, із першого погляду.

Я тоді довго не міг знайти роботу, Юля спочатку працювала продавцем у магазині, а потім із сином сиділа вдома. Ми жили за рахунок її батьків, і я постійно чув докори від її матері. Якось після чергового скандалу і образ на мою адресу я не витримав і пішов. Пізніше зателефонував дружині і запропонував піти жити до моїх рідних, але вона відмовилась, бо мати її справді матеріально добре підтримувала…. Я ж на  той час був взагалі безробітним і не міг запропонувати ні хоромів, ні якоїсь стабільності.

Тепер я це розумію, а тоді називав її мамчиною дочкою і дуже ображався. Згодом я відкрив невеликий бізнес, який поступово почав ставати все більш прибутковим. Юля вийшла заміж, але від нового чоловіка дітей не мала. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

One thought on “Я зрадив дружині з колишньою і вона зараз від мене вагітна

  • 21.09.2020 at 05:42
    Permalink

    Ну і наробили собі та іншим клопоту

Comments are closed.