Закарпатці з квітами та прапорами прощалися з Героєм Владиславом Швецем

Про це повідомила Чинадіївська селищна рада.

замовляй рекламу на сайті zakarpatpost.net 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Вся громада зібралася, щоб вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу свого мужнього захисника України, воїна-земляка Владислава Швеця.

Автомобільний кортеж із тілом полеглого Героя жителі Чинадіївської громади зустрічали на колінах, і з квітами, якими встеляли дорогу перед автомобілем з домовиною земляка.

Ще далекий 2014 рік змінив життя Владислава зі звичного, мирного – на тривожне, сповнене небезпек, воєнне.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він добровільно звернувся у військкомат, був мобілізованим до лав ЗСУ і направлений в місця бойових дій. Мужньо став на захист рідної країни.

3 січня в районі населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області під час виконання службового бойового завдання, виявивши стійкість і мужність, загинув під час ворожого артилерійського обстрілу.

Він був добрим, щирим, життєрадісним. Мав багато мрій та планів у житті, надзвичайно любив свою родину і рідну землю.

Владислав до останнього був вірний військовій присязі, стоячи на захисті територіальної цілісності та незалежності своєї Батьківщини.

Без люблячого сина, чоловіка, батька та дідуся залишилась мама, дружина, доньки та онука, без славного Героя — Україна.

Загальноселищне прощання з загиблим воїном Швецем Владиславом проходило у Греко-Католицькій Свято-Іллінській церкві селища Чинадійово, де зібралися його рідні, близькі та друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі громади.

Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним та побратимам! 

ЗакарпатПост