Хто і чому знущається над закарпатським бізнесом

Звичайно, послуги з допомогою гаджета звучить цікаво, але навіть якщо більшість українців ними користуватимуться, чи буде це великим благом для людей? – пише газета «ЯСНО».

Ні, бо у телефонах і так сидить все більше наших земляків, закарпатці і українці в цілому ведуть ще більш малорухливий спосіб життя, не виходять із дому, не гуляють свіжим повітрям. Тож загнавши людей ще більше у телефони, вони лише почнуть більше хворіти, ще менше будуть виходити з приміщень і ще менше рухатися.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Але як із розрекламовано Урядом швидкою реєстрацією бізнесу?  Оскільки  у нас не вийшло зареєструватися на сайті, ідемо у Центр надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради. Сподіваємося, тут нам поталанить більше і наша реєстрація займе всього лише кілька хвилин, максимум – годину. Та, на жаль, ми дуже помилилися. Швидко не вийде і тут…

І перше розчарування чекає на нас уже при вході до центру. Просто так туди не потрапиш, потрібно записатися. Запис – за тиждень наперед. Просто не вкладається в голову! Ми не можемо оговтатись від подиву. Просто стовпімо від почутого. А як же 20 хвилин? Бренд цифрової держави не підтвердився, швидкість реєстрації бізнесу – також. Чи дружня держава до підприємців, чи є лише генератором проблем? Невже це і є та вдавана оперативність?! Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

5 thoughts on “Хто і чому знущається над закарпатським бізнесом

  • 25.09.2020 at 06:46
    Permalink

    Я чітко бачу, що бізнес вирішили вбити. Що лише роблять із цими карантинами!

  • 25.09.2020 at 06:47
    Permalink

    Бізнес явно помирає.А з цього ця паразитична влада годується. Ви, чинуші, мозги хоч включіть!

  • 25.09.2020 at 06:49
    Permalink

    Вони взагалі охреніли!

  • 25.09.2020 at 06:50
    Permalink

    І оперативності еіякої немає, і елементарної поваги до людей!

  • 25.09.2020 at 07:20
    Permalink

    Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета №1 для життя!

Comments are closed.