Як вдається 44-річному закарпатцю жити одразу з трьома жінками… і всі щасливі

Буває, що чоловік одружується кілька разів. Нині в цьому немає нічого дивного. Три дружини – трохи забагато, але теж людей таким не надто вже шокуєш. Утім, якщо мова йде не про три одночасно, то це навіть у ХХІ сторіччі звучить якось уже дуже по-сучасному. Але ужгородець Антон спромігся побудувати родину одразу з трьома молодицями. Хоч офіційно багатоженство у нас заборонено, та є чолов’яги, які умудряються обійти навіть закони… І нині газета ЯСНО розповість про незвичну закарпатську  сімейку • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Можливо ця історія так би і закінчилась, якби Антон більше у гречку не стрибав. Та на п’ять років він притих. Жив спокійно на дві родини: то у однієї, то в іншої жінки. І ніхто ні до кого не ревнував, Наталя і Валентина завжди зідзвонювались і домовлялися, коли в кого Антон спатиме. Усі сімейні свята велика родина проводила разом. Чолов’яга і для Артура, і для Даринки був турботливим батьком, гуляв із ними, купував подарунки – діти в ньому просто душі не чаяли. Жони тішились, що життя налагодилось і всі щасливі. Та якось вони обидві запідозрили щось недобре: Антон знову почав пропадати – причому від обох.

«Точно курву собі завів!» – репетувала Наталія.

«Та щоб із неї злізти не міг, жеребець!» – підтримувала її Валентина.

Але цього разу Антон був обережним і жінкам довго не вдавалося дізнатись, куди він насправді зникає.

Та одного разу таки сорока на хвості принесла звістку і страшна правда розкрилась.

Паскудник закрутив роман із молодою студенткою, яка навіть вже встигла народити від нього дитя.

Першою про це дізналась від сусідки, яка працює у пологовому, Наталка. Вона впізнала Антона, який прийшов забирати молоду маму з сином.

Жінка негайно зателефонувала  подрузі, попередньо вивідавши адресу студенточки, і вони обидві рушили в гості до розлучниці.

«Шльондро паршива, відкривай! Чи той телепень зараз на тобі і злізти не може?» – кричала з порогу Наталка, яка була найбільш озлобленою.

«Ти диви, яка шмаркачка!» – атакувала вона Тетяну, коли та з’явилася у дверях.

«Це він тобі квартиру знімає?» – одразу суворо спитала Валентина.

«Ні, мої батьки, – несміливо відповіло перелякане дівчисько, побачивши перед собою справжню жіночу армію • Цілу статтю читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост