У поліцейського жили собаки з гнилою шкірою

Собаки були без води, у фекаліях, на коротких ланцюгах

У одного з собак була буквально гнила шкіра, з ран сочилася кров, змішана з гноєм. Інший досі такий наляканий, що не виходить з розплідника. Без води, у фекаліях, на коротких ланцюжках – вони перебували у дворі фермерського будинку. Тільки час від часу вони отримували якісь огидні тухлі рештки їжі із брудних горщиків. Власник хвалився, що пропрацював у поліції більше 20 років • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Про кошмарні умови утримання двох дворняг зоозахнисникам повідомили сусіди, які бачили жорстоке поводження з тваринами. Кошмар тривав давно. Собак вилучили. Господар зажадав їхнього повернення і заявив, що тварин у нього викрали, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Обидва собаки були в жахливому стані. У гіршому стані був старший – 15-річний.  Він практично смердів гниллю. Шкіра сильно запалилася, з ран текли кров і гній. Інший собака був в трохи кращому стані. Однак через те, що господарі не обіцяли поліпшити умови, тварин у них забрали.

Господар, якого звати Маріан, після вилучення собак буквально здійснив наліт на інспектора. Він розбив табір перед його будинком, порушував домашній спокій, вів себе, як звичайний злочинець, лякаючи дітей.

Як доказ інспектор має записи камер спостереження. На них видно чоловіка, що вимагає повернути своїх собак. Поліцейські прибули на місце події, але навіть не вийшли з автомобіля. Вони були явно знайомі з Маріаном.

Подія трапилася в Польщі, про неї написала газета Fakt24.

– Щоб так поводитися з тваринами, треба бути звіром у людській шкурі,  – заявив президент Інспекції захисту тварин Конрад Кузміньскі. – Наразі собаки видужують в притулку, і ми сподіваємося, що незабаром вони знайдуть прекрасні будинки, де зможуть жити в спокійній старості. Інспекція подала заяву про скоєння злочину до поліції, однак звинувачення поки що не прозвучали. Конрад Кузміньскі отримав лист від слідчого з проханням видалити фотографії побитих собак з соціальних мереж. Без всякого виправдання ” • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост