Вітчим ґвалтував її з 12 років: Жителі Виноградівщини не вірять у смерть 16-річної дівчини від COVID-19

Інформація про смерть 16-річної дівчини з виявленим коронавірусом, яку напередодні побив вітчим, неабияк обурила виноградівців.

Як раніше повідомляв ЗакарпатПост, на Виноградівщині у селі Фанчиково за итаємничих обставин померла 16-річна дівчина. Поліція прокоментувала подію, що смерть настала внаслідок пневмонії, висковок ліарів – ковід, а люди кажуть інше.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Як повідомляє місцеве видання Голос Карпат, повідомлення поліції неабияк розлютило жителів Виноградівщини, адже в смерті молодої дівчини вони звинувачують її вітчима. Свою злість люди не приховують. В соцмережі ‘‘Фейсбук’’ вони масово пишуть, що трагедію можна було попередити, але до життя померлої всім було байдуже.

Дехто звинувачує маму дівчини і вимагає найвищої міри покарання для вітчима: 

‘‘Бідна дитина. А мати сліпа з ким живе? Хіба не було насторожуючих «дзвіночків»? Такого пожиттєво треба засудити, скотина’’ – не стримала своїх емоій Marta Kerechan

‘‘Сегінь дітина що їй прийшлося пережити… винні мають бути покарані., відчим за насильство мати за недогляд, лікарі за ложний діагноз, поліція що хоче справу спустити!!’’ – додала Віталія Шаркаді Томищ.

Дехто ж написав, що вітчим померлої школярки має кримінальне минуле і знущається також і з своєї дружини:

‘‘Мати заяву не напише тому, що і вона вся в синяках ходить від побоїв свого співмешканця. Всі його бояться тому, що 18-років сидів через кримінал. В мій адрес тоже були погрози. А дівчина тільки починала життя. Всі мовчать, голови засунули в пісок, головне задниця стирчить і нікому діла немає до ближнього. Це крик душі, дуже шкода!!! Сьогодні невинувата дівчина, яка залишилася без опекунства своїх батьків, а завтра хтось із нас. Сумно і за одне страшно жити в державі де так легенько списують людське життя’’ – висказалась Катерина Костьо.

Разом з цим фігурує інформація і про зґвалтування дівчини:

Також люди просять і більшого розголосу справи, адже з їх слів у сім’ї живе ще одна маленька дитина:

‘‘Треба дати на телепередачу, хай бачить вся Україна що за безпредєл твориться, а маленьку дівчинку забрати від тих нелюдів хтозна що тепер з тою дитиною там’’ – написала Natasa Kalanics.

Водночас деякі мешканці Виноградівщини не вірять, що вдасться довести вину вітчима в смерті падчерки:

‘‘Як на мене, вже пізно щось розганяти тут, дитину поховали, уліки пішли з нею. Хіба голова села з школою подадуть в прокуратуру заяву, то можливо зроблять екзгумацію, і доведуть що від побоїв. Хотя заключення що дитина померла дав судмедексперт, а це вже лікарня буде мати великі проблеми, такщо невірю що тут знайдуть правду. Немає тіла, немає діла. Нажаль така реальність’’ – аргументував свою думку Володимир Ференц.

Дехто ж просто шокований бездіяльністю односельців померлої та відповідних органів: 

‘‘Та просто немає слів. Оце прєлєсті нашого государства. Всім наср@ти на чужу біду. В першу чергу сусіди голова села і тд…’’ – відзначила Анютка Попович.

Також люди пишуть і про високу статистику смертності від коронавірусу, адже офіційно смерть дівчини викликала саме ця інфекція:

‘‘Вот шо стоїло і доказати. Чим людина помирає зразу Ковід пишуть. (Зразу пишу особам, які возмущаються. Да Ковід є но все вже перебор. ) пишуть що хочуть . Леше би статистику повисили’’ – обурилась Світланочка Сідак.

 • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост