На Закарпатті здати безкоштовний тест на ПРЛ – суцільна смуга перешкод

Отже, наступного ранку жінка о 8 годині вже була перед дверима лабораторії, аби зайняти чергу • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Прийшла третя, але зайшла в кабінет п’ятою. Якийсь чоловік поперся без черги і якась жінка дуже просила пустити її, мовляв, вдома плаче маленька дитина, яку змушена була залишити без чоловіка. Що робити, довелося пропустити. Тести проводив молодий лікар, крикливої лікарки того дня не було. Медик працював дуже швидко, вся процедура займала секунди, було видно, що це – справжній фахівець. Та коли постійна читачка газети ЯСНО, яка й поділилася цією історією,  вийшла з кабінету, жахнулася. Перед лабораторією вже була довжелезна черга з кількох десятків людей. Можна лише уявити, скільки заляканих хустян прийшло пізніше, коли то ще не було й 9 години ранку. Загалом здати безкоштовний тест, як кажуть люди, мало кому вдається з першого разу… усе через величезний наплив пацієнтів, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Сімейна лікарка повідомила нашу героїню, що результат тесту буде за день-два. Тому довелося чекати.

«Цей період був дуже напруженим. Температура в мене то піднімалась, то спадала. Я страшенно хвилювалася. Загалом самопочуття ніби й покращилось, але я сама себе накручувала, що буде. Невідомість – найгірше з усього, що може бути, – розповіла газеті ЯСНО жінка. – Я телефонувала усім знайомим і питала, як вони почуваються, боялася, що когось, із ким раніше спілкувалась, могла заразити. Але з усіма ніби було все гаразд. Та тут посипались інші повідомлення – що то одна колишня колега захворіла, то інша знайома, з якою давно не бачились, а потім взагалі, що померла вчителька з однієї зі шкіл… Було неприємно і страшно. Я промивала ніс водою з сіллю, їла лимон з водою, одним словом, підключила усі народні засоби, які вичитала. Ліки приймала лише одні – які призначила сімейна лікарка, та мені цього чомусь здавалося дуже мало. У той же час я багато спала, одним словом – відпочивала від усіх щоденних турбот».

Наступного дня жінка зателефонувала лікарці, аби дізнатися про діагноз. І яким же було її здивування, коли та сказала, що тест негативний, тобто ніякого коронавірусу немає! А який же вона шум підняла. Аж самій смішно стало. Та головне, що зі здоров’ям усе гаразд!

«Я аж полегшено зітхнула, коли почула про результати. Цілий вечір обдзвонювала подруг, аби повідомити радісну новину. Як же добре бути здоровою!» – підсумувала жінка • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост