Дитині діагностували пухлину мозку, коли їй було всього кілька годин

Прогнозів на життя не давали, та вона вижила

24-річна жінка народила дочку, якій діагностували пухлину мозку всього через кілька годин після появи на світ • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Лікарі попередили Стефані та її 29-річного партнера Даніеля Фрейзера, що їхня дитина може не вижити, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Але всупереч шансам, хоробре немовля боролося за життя, маючи не одну, а дві пухлини мозку.

Зараз завдяки спеціалістам дитячої лікарні дівчинка одужує.

Стефані каже, що у неї була нормальна вагітність, але за кілька днів до народження вона помітила, що дитина не рухається так сильно, як зазвичай.

Акушерка відправила її на сканування, яке не виявило нічого страшного, і Біллі народилася в місцевій лікарні через кесарів розтин.

Але подружжя помітило, що голова дитини здавалася більшою, ніж зазвичай.

Стефані розповіла: «Коли ми згадали про це, нам сказали, що це вважається нормальним для деяких немовлят. Ми були батьками вперше, але у нас був інстинкт, що щось дуже не так».

Протягом наступних 24 годин Біллі постійно блювала, тому лікарі відправили її на сканування мозку, яке виявило, що у неї велика пухлина.

«Здавалося, все темніє, коли нам сказали, що у нашої дитини пухлина мозку», запевнила мати маленької. – Нам повідомили, що донька навряд чи зможе вижити. Коли медсестра запитала, чи хочу я її взяти на руки, я перелякалась і відповіла, що ні. Мені було страшно полюбити її і втратити».

Дівчинку перевели до спеціальної дитячої лікарні у Англії, де вона й народилась і зробили біопсію. З’ясувалося, що пухлина не є раковою . Але дитині  потрібна була екстрена операція, щоб злити накопичення рідини з мозку. Саме тоді зародився інстинкт матері, і Стефані взяла доньку на руки.

«Я відчувала свою провину, знала, що їй потрібна вся любов, яку вона може отримати», – зізналась вона. –   Саме тоді я відчула себе мамою!»

Після зливу рідини для зняття тиску на мозок Біллі хірурги вирішили почекати, поки їй виповниться щонайменше пів року, щоб оперувати саму пухлину.

Але їм довелося зробити ще одну операцію, коли одне з регулярних сканувань через три місяці виявило, що пухлина збільшилася вдвічі  • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост