Хлопчик, що травмувався в Ужгороді в дитсадку, вже вдома. Лікар повідомив деталі. ВІДЕО

Випадок із травмованим у дитсадку хлопчиком в Ужгороді набув нечуваного розголосу. Малюк травмувався не на жарт і зараз поліція розслідує справу.

За словами речниці Ганни Дан, 2 грудня до них звернувся батько дитини і розповів, що його син травмував руку. Каже: діти були в групі самі без нагляду вихователів. Директорка закладу це заперечує. Медики наклали хлопчику шви.

Тож що там трапилося – з’ясовувало Суспільне.

У 40-му садочку це перша така ситуація.

Директорка Закаладу Марія Ворожильник наголошує, що один хлопчик притиснув палець руку іншому.

“Ми подали запит у лікарню, куди відправили дитину з мамою і отримали заключний діагноз. Але у зв’язку з тим, що я не маю права це розголошувати, більше сказати не можу. Довідка в нас є, вона потрібна для акту розслідування. Коли це сталося, у групі був помічник вихователя, вихователь і навіть медична сестра”, – зазначила вона.

Хлопчика відвезли до лікарні і ніступного дня виписали.

Хлопчика відвезли до міської лікарні. Наступного дня виписали, каже лікар Вільгельм Овваді. За його словами, стан дитини — неважкий.

“Задіяний п’ятий пальчик, тобто мізинчик, його край і там, де є ніготь. Була оброблена рана, наклали три шви. Відросте нігтик і заживе пальчик, якщо не буде ускладнень”, — Вільгельм Овваді.

Детальніше дивіться у сюжеті.

ЗакарпатПост