Читай у газеті ЯСНО №50

Чим запам’ятався 2020 рік

У грудні зазвичай прийнято підбивати підсумки року, що минає. Яким 2020-й був для закарпатців та України загалом? Одне слово – для більшості дуже важким! Пандемія і різні карантинні обмеження жорстоко вдарили по всіх сферах життя. І це відчули на собі майже всі наші земляки. Дехто перехворів коронавірусом, хтось від нього навіть помер. Як відкриті рани, оголилися проблеми зі здоров’ям наших краян. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Для чого люди знищують самі себе

Масові вирубки в Карпатах, пересихання криниць, катастрофічні повені, забруднення річок, засмічення лісів, годування хімікатами на тваринницьких фермах та птахофабриках  курей, свиней, корів, обприскування полів пестицидами, нашпиговані антибіотиками м’ясні та молочні продукти у магазинах… Усе це – результат недбальства та хамського ставлення до природи. От потім і маємо пандемії, нечувані досі алергії, хворих дітей і масу інших проблем. Чому наші земляки не вміють бережливо ставитись до довкілля, чому гублять усе довкола себе і від цього страждають самі ж? Далі – у газеті ЯСНО.

Алкоголіків тримають разом із наркоманами, які вчать їх ганяти тягу Сповідь пропащого алкоголіка

Артур (ім’я змінене) отримав вищу гуманітарну освіту, був журналістом у відомому медіа.

А потім став алкозалежним і на собі відчув, що таке «біла гарячка» та як це – коли вдивляєшся в алкогольну прірву, а вона дивиться на тебе.

Спочатку Артура відправили до приватного реабілітаційного центру, а потім кілька разів він потрапляв до державної клініки. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

63-річний чоловік жив одразу з двома жінками а 13-річна донька однієї з них народила від нього

Шокуючий інцидент сколихнув усіх жителів села. Так, 13-річна школярка Ірина народила сина від свого 63-річного вітчима. Одразу після народження дитини до багатодітної родини малолітньої породіллі навідалася поліція, аби встановити батька немовляти. Підозри впали на вітчима дівчинки, від якого у її матері аж троє спільних дітей. Мати неповнолітньої породіллі, 36-річна Марія, відмовляється вірити у причетність свого співмешканця до зґвалтування доньки. Батьком дитини записали 22-річного Віталія, який із малолітньою матусею протягом трьох років навчався у дитячому оздоровчому центрі. Журналістам 8-класниця зізналася, що у неї був інтимний зв’язок ще з кількома дорослими чоловіками. Як вийшло, що доросле сексуальне життя стало нормою для школярки? Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Від гниття губ до майже смертельного втягування живота: як пластична хірургія руйнує життя жінок

Пластичні операції набувають в Україні все більшої популярності. Дівчата, починаючи з 18 років, уже вдаються до хірургічних змін зовнішності. Найчастіше це збільшення губ, грудей та сідниць. Але буває й таке, що жінки хочуть зменшити груди. Така операція коштує близько 90 тисяч гривень – залежно від клініки та спеціаліста. Приблизно у 70 тисяч  обходиться ще одна досить популярна в нашій  державі пластика – зменшення носа. Однак далеко не всі операції є успішними, часто дівчата дуже шкодують про те, що вирішили вдатися до змін. Але, на жаль, розповідати про промахи українки не люблять.  Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Сестра зрадила чоловіковіз барменом у туалеті, а він каже, що в нього найкраща дружина на світі

Що робити старшій сестрі, якщо її молодша має родину, щаслива з чоловіком, але іноді може собі дозволити зайвого? Інша ж – одна. І налаштована до сестри досить вороже. До газети ЯСНО звернулася закарпатка Валентина. Жінка стала свідком сімейної зради і зараз не знає, що робити. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Восьмикласник закохався у вчительку і мати не знає, що робити з сином

Що робити, коли підліток закохується у дорослу жінку, та ще й свою вчительку…. При цьому молодиця порядна, не хоче зв’язуватись із учнем і має законного чоловіка. До газети ЯСНО звернулася за карпатка Світлана. Жінка просить поради, бо не знає, що робити зі своїм 14-річним сином, який просто проходу не дає молодій вродливій вчительці. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Вчитель математики вбив та з’їв чоловіка, з яким познайомився в Інтернеті

Викладача-людоїда, який вбив і з’їв людину, з якою познайомився в додатку для побачень, заарештували після виявлення кісток із слідами укусів у парку.

Повідомляється, що вчитель познайомився зі своєю жертвою в Інтернеті у Німеччині.

47-річна ужгородка схопила кухонний ніж і зарізала чоловіка

Близько 19.25 від медиків швидкої допомоги правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що ними констатовано смерть 49-літнього жителя м.Ужгород з явними тілесними ушкодженнями.

Що ж трапилося в будинку сімейної пари? Між подружжям виникла побутова сварка, в результаті якої жінка схопила кухонний ніж і встромила його в чоловіка. Від отриманих травм нещасний  помер на місці.

39-річний чоловік перерізав горло 44-річній коханці і ліг спати з мертвою у ліжко

Чоловік давно робив неадекватні вчинки

• Кілька років тому замордував кота на очах у своєї бабусі

• Раніше кілька разів сидів за пограбування

Марія віддала племіннику квартиру три місяці тому. Відтоді 39-річний Павло жив там зі своєю 44-річною коханкою Ольгою. Тітка навідувалася до них щодня. Прийшла й того фатального вечора. Що ж вона побачила? Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Чоловік розлучився з дружиною після 19 років шлюбу, щоб зустрічатися з двома дівчатами

• Каже, що хоче створити плем’я любові

• Разом із двома жінками він живе у будинку зі своїми дітьми та колишньою дружиною і її новим партнером

46-річний підприємець і його 42-річна дружина спробували створити відкритий шлюб, але шість років тому розлучилися, бо це не допомогло їм.

Після перегляду телешоу чоловікові захотілося мати стосунки одразу з двома жінками. Ця ідея не давала йому спокою. І врешті-решт йому вдалося знайти двох жінок –  40-річну і 41-річну, які погодилися на любовний трикутник. Познайомилося тріо на сайті знайомств. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

Малюк-кенгурюк

Господарі принесли кошеня приспати,

але в притулку цього не зробили

Кішечка Кенга народилася з фізичним відхиленням – її передні лапки не можуть тримати вагу тіла. Тому господарі вирішили віддати кошеня на усипляння. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Те, що фермери знайшли всередині гігантської змії, змушує здригнутися

Тваринний світ нашої планети на рідкість різноманітний. Просто диву даєшся, яких тільки істот не створила природа! Втім з багатьма з них немає ні найменшого бажання стикатися в реальному житті. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Хазяїн відпустив свого лабрадора погуляти, а Через деякий час собака повернувся додому з коровою на повідку

Про цей випадок розповів господар пса, Лю Шен, житель Китаю. Через обставини в особистому житті він вимушений був осісти в провінції Хунань. Сюди ж він перевіз свого пса – лабрадора, якого назвав Молодший брат. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Самотня Олів заскочила  в автобус і заскиглила

Тепер від бажаючих її прихистити немає відбою

Ця сумна історія зі щасливим кінцем трапилась у  англійському місті Бредфорд. Самотня собачка раптово заскочила в автобус, чим немало здивувала пасажирів. Далі – у газеті ЯСНО.

Вічне кошеня

Дівчина забрала собі крихітне кошенятко, знайдене на вулиці, але згодом з’ясувалося дещо дивне

Одного холодного вечора молода медсестра з Огайо на ім’я Марія почула на вулиці жалібний писк. Був переддень Різдва. Дівчина вийшла на поріг і побачила коробку, а в ній – кошеня. Воно було мацюпусіньким із величезденними очима і пронизливим жалісливим поглядом. Про це та більше – у газеті ЯСНО  • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост