У Тячеві засяяли вогні міської новорічної ялинки

17 грудня у Тячеві засяяла вогнями головна новорічна ялинка міста. Встановили хвойну красуню, як і зазвичай, на площі Поштовій. А прикрасили іграшками, які власноруч виготовили діти Тячівської громади для традиційного конкурсу «Прикрась ялинку свого міста».У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, захід провели у скороченому форматі, з невеликою кількістю учасників. Для дійства змонтували невелику сцену перед ялинкою, пише tyachiv.com.ua

Від імені міської влади з прийдешніми святами громаду привітали керуюча справами  Тячівської міської ради, секретар виконкому Ольга Решетар, в.о. начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту міськради Едіта Петер.

Не обійшлося  без традиційних Святого Миколая та Янголів, які й запалили вогні на ялинці. На гостей дійства чекала й новинка – вперше біля ялинки оформили оригінальну фотозону – «Резиденцію Святого Миколая». Хоча спочатку планували, що вона пробуде тут до 25 грудня, однак через нові карантинні обмеження, які починають діяти з 19 грудня, «Резиденцію» біля ялинки залишать лише на день.   

Гарного настрою додали майстерні виступи юних талантів громади та церемонія нагородження переможців конкурсу ялинкових прикрас грамотами і подарунками від спонсорів. 

ЗакарпатПост