АНОНС. Якщо ти зрадиш моїй дитині, на тебе чекає велика кара

Жінка була проти шлюбу доньки, але погодилась, зробивши хлопцеві важливе застереження

Люба була єдиною донькою Марії. Так слалося життя жінки, що виховувала її сама. У молоді роки завагітніла від сусіда, який одружуватись не хотів. Тож дівчина і не знала, хто її батько. А Марія на все життя зненавиділа чоловіків. Жодного до себе більше ніколи так і не підпустила. Та й Любу виховувала у дусі зневаги до хлопців. Проте коли дівчина підросла, логічно, що закохалась. Вона поїхала вчитись до Києва і там її серце розтануло він несамовитої пристрасті, пише газета ЯСНО.

Денис був хлопцем із забезпеченої родини. Високий, стрункий, синьоокий… та ще й із столиці. Сама ж вона була хоч і дуже гарною, та з маленького глухого села, де перспективи взагалі не бачила. Люди від неї та її матері сторонилися, називали ворожкою та молодою відьмою. Хоча Люба ніколи матір не бачила чаклувати, та знала, що коли вона комусь побажає зла – це неодмінно збудеться. Тож і сама боялася від Марії.

Два роки Люба приховувала від матері стосунки з Денисом. Жили вони разом, знімали квартиру. Дівчина дуже боялася розповідати вдома, що в неї є хлопець. але коли Денис запропонував одружитись, довелося про все повідомити, запросити найближчу людину на весілля.

 Не для того я ростила доньку, аби її хтось ображав

Денис Марії не сподобався. Вона прямо при ньому почала відговорювати доньку не робити дурниць, стверджувала, що через рік-два він її кине і знайде іншу, багату і з міста. Та Люба переконувала матір, що вони нестямно кохають одне одного і для неї немає більшого щастя. ніж бути з ним.

Тоді Марія сказала:

«Гаразд, одружуйтеся! Але якщо ти, Денисе, хоч раз зрадиш моїй дитині, на тебе чекає велика кара! І я не залякую тебе, не жартую, просто попереджаю, аби ти мав на увазі! Не для того я ростила її, аби хтось мою кровинку ображав, аби вона через когось сльози лила!» • Повний матеріал читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост