АНОНС. 20-річну дівчину викрала сімейна пара і сім років тримала у труні під ліжком. Випускали лише тоді, коли ґвалтували

• Її морили голодом, не давали води

• До неї чоловік під час катувань вбив попередню сексуальну рабиню

• За злочини садист отримав 104 роки ув’язнення

Вродлива 20-річна дівчина з довгим кучерявим волоссям і чарівною посмішкою поспішала на день народження своєї подружки. І коли усміхнена молода пара з дитиною зупинилася, щоб підвезти її, вона подумала, що їй поталанило, пише газета ЯСНО.

Але замість того, щоб підвести свою пасажирку на вечірку, подружжя поїхало назад – до свого віддаленого будинку. По дорозі дівчину засунули в коробку. А вдома тримали її у іншій коробці, схожій на труну, 23 години на добу і випускали лише тоді, коли хотіли її ґвалтувати чи катувати.

Події відбувалися у США, у штаті Каліфорнія. Колін прожила у рабстві сім років. Про неї написала британська газета The Sun. 23-річний садист Камерон Хукер разом з дружиною Дженіс її бив, вражав струмом і навіть розтягнув на стійці, примусивши підписати контракт про добровільне рабство, погрожуючи взамін врятувати її та її сім›ю.

Колін сказала, що, хоча вона часто їздила автостопом, того разу у неї було погане передчуття. Під час подорожі  Хукер зупинився на станції технічного обслуговування, щоб дозволити Колін скористатися ванною.

«Внутрішній голос казав мені бігти і стрибати у вікно і ніколи не озиратися назад», – розповіла вона, зізнавшись, що відчула страх, коли побачила свого нового шофера. Але, кажучи собі, що дурна, Колін проігнорувала дзвони тривоги і забралася назад в машину. Там вона помітила цікавий предмет – важку дерев›яну коробку з отвором з одного боку на сидінні поруч із собою. Дівчина не знала, що це, але невдовзі дізналася.

Через пів години Хукер поїхав по ґрунтовій дорозі, де зв›язав і заткнув рот Колін, перш ніж зафіксувати її голову у ящику – спеціально побудованому досвідченим теслярем та обшитому звукоізоляційним матеріалом, щоб вона мовчала.

Після прибуття додому до подружжя перелякану дівчину витягли з коробки і відвели в підвал, де скували ланцюгами за зав’язали їй очі. Хукер зґвалтував і побив її, а потім відсвяткував її захоплення сексом з Джаніс на столі перед  нею.

«У мене був жах. Дженіс спостерігала, як Камерон мене катував, як ґвалтував. Я була впевнена, що вони збираються мене вбити», – заявила Колін.

Ту ніч вона провела в ящику, який був занадто коротким, щоб дівчина могла лягти, через що довелося сидіти цілодобово. Незабаром Хукер зробив для своєї бранки коробку у формі труни, яка заходила під подружнє ліжко, де молодик замикав Колін на 23 години на день. Дівчина сиділа постійно в темряві, ледве могла рухатись і змушена була змушена користуватися сковородою, коли їй потрібен був туалет. У коробці був усього один невеликий отвір, а повітря в ній досягало 38 ° С у спекотне літо – і полонянці було заборонено видавати шум • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост