Я кинула свого чоловіка, щоб стати утриманкою одразу дев’ятьох

Що робити жінці, якщо їй подобається одразу декілька чоловіків і вона відчуває, що не може бути тільки з кимось одним? Їй завжди хочеться яскравих відчуттів і вона не може від цього утриматись. До газети ЯСНО надійшов лист від закарпатки Марти. Жінка вирішила поділитись історією свого життя і запитати читачів, як їй зупинитись у пошуках пригод.

Мені 32 роки. Я вийшла заміж у 26. У шлюбі прожила шість років, дітей немає. Раніше мені подобалось, коли чоловіки виявляють до мене увагу, оплачують спортзал, салони краси, обіди і вечері у ресторанах, купують мені дорогі подарунки. Завдяки таким знайомствам, я мала хорошу роботу і гідну зарплату, працювала чиновницею, гарно одягалася, завжди мала бездоганний вигляд. Артем був моїм колегою. Спочатку я була і його утриманкою. Але він дуже закохався і захотів одружитись. Я довго не погоджувалась, бо не могла себе уявити дружиною… Мені не хотілося прибирати весь час, готувати їсти, залазити у пелюшки. Ми домовились, що народжувати я не буду. Весілля у нас було просто царське. Чоловік мене неймовірно сильно кохав і завжди виконував усі мої забаганки. Але заради родини мені довелося змінити роботу і я пішла працювати менеджером у одну торговельну мережу.

Я людина самодостатня і люблю собі ні в чому не відмовляти. Та коли почався карантин, наша компанія його не змогла пережити і я втратила роботу. Це стало для мене великим ударом. чоловік заспокоював, мовляв, що я захочу,  він мені все купить, та мене таке не радувало. Я божеволіла… і щоб не зійти з розуму, почала знайомитися з чоловіками через Інтернет, поки він був на роботі. Я гарна і можу замутити з ким завгодно. Відчула, що вони виявляють до мене знаки уваги і готові платити. Не кожен. але я за короткий час знайшла дев’ятьох. Наймолодшому з них усього 18 і він платить грошима батька. найстаршому – 68 і він є найпристраснішим і найбільш щедрим коханцем. Інші – у середньому 40-50-річні успішні чоловіки. Спочатку я відсилала їм лише свої оголені фото і вони за це кидали гроші мені на картку. Потім почалися побачення і я зрозуміла, що не маю права дурити Артема і ми розлучилися. Він має право на щастя і повноцінну родину, жінку, яка зробить його батьком, а я – на те, що мені самій подобається. А подобається мені бути утриманкою…  Я зрозуміла, що працювати мені. поки молода і вродлива, зовсім не обов’язково, адже на своїй красі можу добре заробляти. Зараз у мене всього 9 чоловіків, але скоро, сподіваюся, буде набагато більше. Загалом за весь час мала не менше чотирьох десятків. Як гадаєте, чи варто мені зупинятись і головне, якщо так, то як саме? Адже після розлучення я відчула свободу і мені здалося, що життя тепер тільки почалося.

ЗакарпатПост